2777
2789
عنوان

یعنی دیره؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 40 پست
اره میگفتن ۱۹ سالگی ازدواج کردن ودیگه ۲۱ سالگی اخرین مادرشدنشون بوده بعدش دیره

بیخیاااال اینا سبک زندگیشون خیلی عجیب غریبه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
واقعا؟😣

آره واقعا منم منتظر بچه هستم 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الحمدلله ان شاالله هرچه زودتر خدا نصیب کنه

ایشالله . سالم و خوشگل و کچل  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
آره واقعا منم منتظر بچه هستم 

چندسالته چندوقته؟

ماهردوسالمیم نمیدونم چراخداعنایت نمیکنه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خیلی ناامید شدم

آخه عزیز جان کسایی که همچین نظری میدن زندگیشون خلاصه میشه در اول ازدواج و دوم بچه و اصلا معنی زندگی رو نمیدونن و تو محیط های بسته و با افکار زنگ زده بزرگ شدن که مطمئن باش برای آب خوردن تو زندگی باید از همسرشون اجازه بگیرن چون خودشون هم قبول کردن که مرد صاحب زنه. زندگی مگه مسابقه است. 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چندسالته چندوقته؟ ماهردوسالمیم نمیدونم چراخداعنایت نمیکنه

سی سالمه پنج ساله ما هم سالمیم فعلا قسمت نشده ان شاءالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
آخه عزیز جان کسایی که همچین نظری میدن زندگیشون خلاصه میشه در اول ازدواج و دوم بچه و اصلا معنی زندگی ...

اطرافیانمم همش میگن چی شد فلانی دوتا آورده ازتوهم کوچیکتره.خوب ما دوسال اول زندگی شرایطشو نداشتیم.بعدش اقدام کردیم بااینکه هردوسالمیم خدا نمیده خسته شدم از این همه ترس وافکار منفی که بهم منتقل میکنن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دیر نیست اختلاف سنی با بچه زیاد میشه عمه منم ۳۰ سالگی ازدواج کرد تا الان که ۳۶ سالشه دوتا پسر داره&n ...

خدا حفظشون کنه.