2777
2789
عنوان

ب راهنماییتون خیلی نیاز دارم

69 بازدید | 12 پست

خیلی عذرمیخام اما جدیدا متوجه شدم نامزدم فیلمای اونطوری میبینه

معایبشو اینارو خب خودشم می‌دونه بچه نیست که

من چ رفتاری داشته باشم چیکار کنم کمتر سمت این چیزا متمایل شه؟

فاصلمون هم دوره از هم☹️

🦥🤌🏻

اول از همه شما از کجا متوجه شدی؟

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرن میبینن بخصوص تونامزدی میخادپوزیشناشویادبگیره 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خودش‌بهم گفت

خب پس اگر خود بهت گفته مسئله فرق میکنه و خوبه. 

ببین اون الان معتاد شده به دیدن این فیلما چ بخواد چ نخواد .. 

تنها کمکی که میتونی بهش بکنی اینه که خیلی بهش فشار نیاری سر این قضیه . مخصوصا اینکه راهتو.ن هم دوره .

باید خودش بخواد ک نبینه . 

تو فقط میتونی بهش محبت بیشتری کنی تا کمتر بره سمت این چیزا

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خب پس اگر خود بهت گفته مسئله فرق میکنه و خوبه.  ببین اون الان معتاد شده به دیدن این فیلما چ بخ ...

ب خدا محبت هم میکنم خیلی هم میکنم.

واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده☹️ 

وقتی این حس نیاز ب فیلم و اینا میاد سراغشون ینی رابطه واقعی میخان اره؟

🦥🤌🏻

ب خدا محبت هم میکنم خیلی هم میکنم. واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده☹️  وقتی این حس نیاز ب فیلم و ...

ار دیگه 

ای خدا😭😭 این الان داره بهم میگه خیلی داره درد می‌کشه میگه هی دارم کنترل میکنم هی دارم ب خودم غلبه ...

مستقیم داره بهت میگ دیگ