2777
2789
عنوان

عمل کردم

826 بازدید | 12 پست

هر سوالی دارین راجع به زیبایی واژن و جوانسازی بپرسین

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
درد داره ؟ 

فعلا که رو تختم پاهام سر هستن خودم خواستم از کمر بی حسم کنن ولی برای تزریق چربی شکمم درد میکرد

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تزریق چربی چرا 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
وای خدا چ جرعتی داری

چاره نداشتم من خیلی حالم بد میشه تو اتاق عمل استرس کل بدنم رو میگیره فقط میلرزم ولی دکتر بی حسیم فرشته روی زمین بود ارومم کرد

چاره نداشتم من خیلی حالم بد میشه تو اتاق عمل استرس کل بدنم رو میگیره فقط میلرزم ولی دکتر بی حسیم فرش ...

خب مگ مجبوری؟!

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
باید یه مدت بگذره که ببینی روی میل جنسی اثر داشته یا نه زایمانهای طبیعی داشتی؟هزینه عمل در کل چند ش ...

بله باید چند مدت بگذره هزینشم شد ۲۸ میلیون

عزیزم چرا به خودت فرصت ندادی پشت سرهم عملای سختی انجام دادی..ان شالله سلامت باشی....الان از واژنت را ...

عزیزم فرصت ندارم باید برگردم