2777
2789
عنوان

کنکوری

49 بازدید | 8 پست

یه سوال کنکوری دارم 

این میتونه جزو نکات کنکور باشه که گستره حیات از سلول شروع میشه و با زیست کره پایان میابد.

میتونم بگم تا زیست کره ادامه پیدا میکنه؟ به نظر من که فرقی نداره. ولی اگه تو کنکور بیاد که تا زیست کره ادامه پیدا میکنه جواب درست میشه درسته؟

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=210369395]درسته رو این فصل نمیخواد انقده دقیق بشی[/QUOTEخیلی ممنون چشم مرسی💛🙂

نه نه دقیق شو اتفاقا😂😂😂من چاپ جدیدشو امروز دیدم خیلی تغییر کرده و مهمه مخصوصا از نیمه گفتار ۲ تا اخر

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
نه نه دقیق شو اتفاقا😂😂😂من چاپ جدیدشو امروز دیدم خیلی تغییر کرده و مهمه مخصوصا از نیمه گفتار ۲ تا ...

😅 نه درست گفتید اون صفحه مطالب تست خیز نداره جونم. فقد در حد اینکه مطالب اش رو بدونی کافیه . اون گفتار صفحات بعدش برای امسال کنکور خیلی مهمه ینی ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ اون گفتار 

نه نه دقیق شو اتفاقا😂😂😂من چاپ جدیدشو امروز دیدم خیلی تغییر کرده و مهمه مخصوصا از نیمه گفتار ۲ تا ...

ولی مرسی ک پاسخ گو بودین برام سوال پیش اومده بود که حالا اگه اتفاقی توی کنکور اومد به چ شکل میشه 

ولی مرسی ک پاسخ گو بودین برام سوال پیش اومده بود که حالا اگه اتفاقی توی کنکور اومد به چ شکل میشه&nbs ...

اگر بیاد ترکیبی با مباحث دیگه میاد چون میشه گفت اون فصل پایه زیست هست‌.... مبدا سلول و مولکول های زیستی رو توضیح داده

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊