2777
2789
عنوان

نامزدم چاقه

640 بازدید | 16 پست

سلام من نامزدم وزنش ۱۰۸ من قبل از اینکه جواب مثبت بدم گفته بودم وزنت یکم کم کن ایشون قبول کردن اما الان به جای اینکه کم کنه،بیشتر شده نمیدونم چکار کنم شما جای من بودید چکار میکردید،خیلی هم تنبل شده 🤦‍♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یه دوست دارم شوهرش ۱۳۰ کیلو بود به شدتتتتتتت چاق جوری که شبه عروسیشون از در نمیتونست بیاد تو ولی بعد عروسیشون رژیم گرفت خیلی رژیم سختی گرفت جوری که الان شده ۸۰ کیلو خییییلی تغییر کرد اصلا انگار اون ادم نیست ولی دوستم میگفت رژیمش باعث شده بود بد اخلاق بشه و کلیه هاشم مشکل پیدا کنه 

قدش چنده؟ اگه بلنده که ۱۰۸ کیلو زیاد نیست همسر منم ۹۵ کیلوئه ولی چون قدش بلنده لاغر دیده میشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

خیلی بده اینجوری مثلا بعضیا اجازه میدن که جلو روت بگن شوهرت چاقه بعد تو بیشتر حرص میخوری 

نمیدونم بخدا چی بگی بهش چون مردا ناراحت هم میشن اگر به تیپشون گیر بدی 

اما خب بگو بخاطر سلامتیت وزنتو کم کن یا بگو اگر از الان جلوشو نگیری بعدا بیماری های زیادی میاد سراغت