2777
2789
عنوان

به بهشت و جهنم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 76 پست
قران که دروغ نیست. برو معنی سوره هارو بخون تا قیامتو بفمی💚

عه تو 🤨

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

راجع به دنیای پس از مرگ ندانم گرا هستم به هیچ چیزی اطمینان ندارم و واقعیتش برام اهمیتی هم نداره که بعدش چی میشه🤷🏻‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این مدلی که برامون تعریف کردن. به نظرم نه تو بهشت اینقدر قراره بهمون خوش بگذره. نه تو جهنم اینقدر قراره سخت بگیرن. عقیده منه کاری به بقیه ندارم🖐️❤️

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اره اعتقاد دارم چون قرآن معجزه هست حرفهای قرآن انقدر مو به مو همه چی رو توضیح داده نمیتونه دروغ باشه

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

من معتقدم 

دفع خطر احتمالي به اين شدت رو عقل هم ميپزيره مثلا بگن تو اين سيم لخت برقه حتي بچه بگه ادم عاقل نه ها بچه من باشم دست نميزنم 

حالا اين خبرو كتب اسماني تقريبا تمام اديان گفتن به شيوه مختلف قطعا ميپزيرم

قبول دارم وهیچ گونه شکی ندارم دروجودشون. شماهم سعی کن اینجور سوالارو از کسی بپرسی ک بتونه ب طور کامل وعلمی بهت توضیح بده چون واقعا باتوضیح یه فرد عادی نمیتونی ب چیزی اعتقاد پیداکنی وبهترین گزینه برای شما البته بنظرمن قرآن ومعنی قرآنه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سیلام بر سیلام👑😀

سیلام بر تو ای جوان ایرانی 😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

اعتقاد دارم ولي نه به شكلي كه تعريف شده اهن مذاب ميكنن تو حلق ادم و ... به نظرم روح انسان اون دنيا به تكامل ميرسه وگرنه هدف از خلقت انسان فراتر از اين ترسوندن هاي الكيه 

تو همين دنيا ادما تقاص كارهاي بدشون رو ميدن