2777
2789
عنوان

سبزی خورشت 😫😫😫

120 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان من سبزی خردکن ندارم چیکار کنم سبزیهام ریز ریز خرد بشه هرچقد ریز خرد میکنم بازم اونجور که میخوام نمیشه😭

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بخر خب خیلی بهتره

بخدا سوخته دلم داغ ککا سنگینه:(خراب اوو و دنیایی ک و کَس نکرد وفا،خدا نبو ککام،خراب واو و دنیایی ک نشوندم و عزا خدا نبو ککام.میشه برای شادی روح داداشیم صلوات بدین:(🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار که خرد کردی بعدش بریز تو سالاد خرد کن 

امتحان نکردما همینطوری میگم شاید ریزتر بشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ببر جایی که سبزی درست میکنن خودشون دستگاه دارن

شهرمون کوچیکه اینجوریارو تو خونه ها خرد میکنن میفروشن اونم بخاطر کرونا نمیخرم چون معلوم نیس چند نفر دست میزنن خرد میکنن ..خودشون بسته بندی میکنن میفروشن

یبار که خرد کردی بعدش بریز تو سالاد خرد کن  امتحان نکردما همینطوری میگم شاید ریزتر بشه

اونا عالیه دستگاه دستی رو میگی ...متاسفانه ندارم اما دیدم انقد خوبه باید از اونا بخرم حتما 

شهرمون کوچیکه اینجوریارو تو خونه ها خرد میکنن میفروشن اونم بخاطر کرونا نمیخرم چون معلوم نیس چند نفر ...

عزیزم

من از اول ازدواجم تا به الان حتی یکبارم سبزی خودم نگرفتم همیشه آماده خریدم

بعدشم اون سبزی پخته میشه دیگه گروناش کجا بود

عزیزم من از اول ازدواجم تا به الان حتی یکبارم سبزی خودم نگرفتم همیشه آماده خریدم بعدشم اون سبزی پخ ...

من قبلا یکی از فامیلا میفروخت از اون میخریدم اما الان نه ۶کیلو گرفتم برا زمستون و پاییز تمیز کنم 

اونا عالیه دستگاه دستی رو میگی ...متاسفانه ندارم اما دیدم انقد خوبه باید از اونا بخرم حتما 

اره اون دستیا 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤