2777
2789
عنوان

دستگاه آی یو دی

188 بازدید | 27 پست

سلام من دیروز آی یو دی گذاشتم ولی دکترم به من چیزی نگفت در مورد مراقبت ها اینا یا در مورد نزدیکی ولی از یکی شنیدم که می‌گفت یک ماه باید رابطه نداشته باشی آیا درسته ..و بعد یک ماه بعد پرویید سونو لازمه

چیز دیگری جز تو بود ،فدای یک تبسمت

سونو واسه اینه که ببینی جابجا نشده باشه دستگاه

رابطه رو نمیدونم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متولد 86؟؟؟

سخت نبود؟؟ 

درد نداشت؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

تو گوگل چیزی ننوشته؟سخت نبود؟منم باید بذارم ولی میگن روش مطمئنی نیس😐

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

نه بابا رابطه دروغه و ربطی نداره

منم روز سوم پریودی گذاشتم و روز هفتم که پاک شدم رابطه داشتم الان۳ ساله دارم و هیچ مشکلی هم ندارم خیلی هم خوبه

سونوی ماه اول هم برا اونه که مطمئن بشی جای درستی قرار گرفته فقط ماه اول برا جلوگیری روش دومی هم داشته باشی که مطمئن شی دستگاه جای درستی قرار گرفته و جلوگیری میکنه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
تو گوگل چیزی ننوشته؟سخت نبود؟منم باید بذارم ولی میگن روش مطمئنی نیس😐

واقعا مطمئن نیست؟پس کدوم روش مطمئنه؟😑

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
پس الکی  هزینه کردیم

مطمئن ترین روشه به شرطی که هر۶ ماه یکبار بری چکاب تا مطمئن بشی سرجاشه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.