2777
2789
عنوان

بازگشایی مدارس

1708 بازدید | 22 پست

اخبار گفت ابتدایی از آذر باز میشه بقیه هم از اواسط آبان ،،،

شما ها بچه تون رو میفرستید ؟ 

میگن ترکیه با وجود واکسیناسیون گسترده با بازگشایی مدرسه ها بازم کرونا اوج گرفته توش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشنامون معلمه و مدارس هر کی دوست داشت میومد میگ دیگ مدیر گفت هر کی کارت واکسن نداره نیاد.

و اینکه دوستم دخترش تو کلاس ۴۰ نفرند اینا برن خودشون ب تنهایی ی سویه جدید درست میکنن ک😐

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

تو شهر ما که همه دارن میفرستن بچه ها رو. اصلا خیالی ندارن متاسفانه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
چرا ؟ نمیترسی ؟ گلاس چندمه ؟

نه چرا بترسم امروز میخواد  واکسن بزنه 

کلاس نهمه

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰
همه همه جا میرن به مدرسه میرسن میگن نمیفرستیم! بچه من غیر انتفاعی هست تلفیقیه حضوری و انلاین حتما ...

دوست منم پسرش غیرانتفاعی میره میگفت ک نذاشتیم انلاین برگذار بشه .

هفت نفرند تو کلاس حضوری میره.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اونایی که میگن می فرستیم واقعا" نمی ترسن؟الان دیگه کم کم فصل سرماه شروع میشه همه در و پنجره ها بسته هست واقعا" انتظار دارید تمام مدت بچه با ماسک بشینه سر کلاس؟ مطمئنید هیچ ط.ری نمیشه؟یعنی یه بچه دبستانی می تونه مراقب خودش باشه؟خیلی دل و جرات دارین

واکسن ایمنی صد در صد نمیده خیلی ها با دو دوز واکسن هم به شدت مبتلا شدن 

بعدش م یبرمش برای انتی بادی

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰