2821
2789
عنوان

موقع اذان

47 بازدید | 8 پست

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 😔😔...خیلییییی محتاجم..و تو نمازاتون دعام کنین.😔

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

به سلاااام سلاااام ...نبینم گرفته باشی بانو...توکلت ب
ه خدا...هرجی خو
دش برات صلاح میدونه همون میشه...خدا که بد بندشو نمیخواد...

پس
هرچی
برات
اتفاق
میفته
بدون
بهترین
حالت بوده🙃

صلوات فرستادم . ان شاالله حاجت روا به خیر و خوشی بشی .

لطفا برای منم دعا کنین 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صلوات فرستادم . ان شاالله حاجت روا به خیر و خوشی بشی . لطفا برای منم دعا کنین 

ممنون عزیزم برات صلوات فرستادم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
به سلاااام سلاااام ...نبینم گرفته باشی بانو...توکلت ب ه خدا...هرجی خو دش برات صلاح میدونه همون میشه. ...

سلام عزیزم..ممنون واسه دلگرمیت...میشه دعام کنی ب حاجتم برسم

منکه بنده حقیر خدام...اما چشم

روشن عزیزم...❤ با این دل مهربونی ک داری حتما پیش خدا عزیزی❤❤

هعی😕برا منم دعا کن

منم برات صلوات فرستادم❤

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش