2777
2789
عنوان

پلیس فتا....

180 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ب کمکتون نیاز دارم...

ی مشکل بزرگی برام درست شده و ممکنه اتفاق های وحشتناکی بیوفته باید سریع تر ب ی کسی ک توی اطلاعلت یا پلیس فتا هست ارتباط بگیرم شاید بتونه کمکم کنه

تروخدا اگ میدونید و یا همچین کسیو میشناسید کمکم کنه شماره ای چیزی بدید ازش 

پلیس فتا نمیشه ارتباط صوتی بگیرم باهاشون؟

سایت اینا ندید خواهشا فقط شماره من امکان بیرون رفتن هم ندارم وضعیتم خیلی بده باید ی جوری ارتباط بگیرم باهاشون

❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۱۰

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
۱۱۰ نمیش ک داخل فضای مجازی اتفاق افتاده😥

خب بزن اول به ۱۱۰

بعد بپرس ازشون راهنمایی میکنن کامل

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
الان منظورت اینه که شماره شخصی کسیو اینجا بزاریم؟

من هرچی میگردم و پرس جو میکنم چیزی پیدا نمیش ک بتونم ی ارتباط با پلیس فتا یا اطلاعات بگیرم فقط گزارش زدن هست توی سایتشون

اگ همچین کسی رو میشناسین اینجور جاها کار کنه شماره بدید

❤️

من هرچی میگردم و پرس جو میکنم چیزی پیدا نمیش ک بتونم ی ارتباط با پلیس فتا یا اطلاعات بگیرم فقط گزارش ...

چشم😂😂

زنگ بزنید ۱۱۰ مشکلتونو بگین وصل میکنن

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز