2777
2789
عنوان

دندان خرگوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 18046 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دندونامو کامپوزیت کردم مدل خرگوشی زدم😐

عزیزم من چند مدل دندان خرگوشی دیدم دندان های جلویی فقط یکم بزرگتر از کناری هاست اینطوری قشنگه از من حس میکنم بزرگتره نمیدونم چجوری عکس بفرستم

من دندونام خرگوشیه خیلیم دوسشون دارم😂هیچکسم تاحالا مسخره نکرده تازه ازشون تعریفم میکنن میگن خیلی بانمکه

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
عزیزم من چند مدل دندان خرگوشی دیدم دندان های جلویی فقط یکم بزرگتر از کناری هاست اینطوری قشنگه از من ...

عزیزم موقع تایپ اون قسمتی ک استیکرای سایت هست

کنار استیکر یه ایکون هست رو اون بزن عکس‌ انتخاب کن

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
 عزیزم هزینه رو اگر بخای ارتودنسی کنی یه دفه پرداخت نمیکنی. یه مقدارشو میدی بقیه شم هر ماه که م ...

گلم من رفتم دندان پزشکی گفت باید زیبایی دندان انجام بدی که چهار پنج تا از دندان های فک بالا باید کامپوزیت بشن هزینشم میشه هشت میلیون گفتن نهایتش دو قسط کنیم‌ 😔

وااای تمام هنرپیشه ها افراد معروف لمینت میکنن که خرگوشی شه دندوناشون همه حسرت دارن😐😐

من خیلی خجالت میکشم از بچگی تا الان نمیدونم چرا خانوادم هیچ اقدامی برای درمانم نکردن 😔