bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 عنوان بنظر شما 78 بازدید | 15 پست سلام بنظرتون قضیه ازدواج سابق یکخانم روک بچه داره چجوری ب خانواده پسری ک عاشقشه ادم بگه بهتره؟بلاخره طریقه گفتن مهمه 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴ 1400/07/12 | 03:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iizari عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2990 گفتن لازم نیست ب مرور میفهمن دیگه ❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩❤️💋👨❤️
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 خیلی عادی بگه تا در اینده مشکل پیش نیاد اخه ۹۹درصد مخالفت میکنن بنظرت چجوری گفتنش بهتره 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 گفتن لازم نیست ب مرور میفهمن دیگه خب از پسرشون میپرسن دختر کیه شرایطش چیه نمیشه ک نگفت 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
iizari عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2990 خب از پسرشون میپرسن دختر کیه شرایطش چیه نمیشه ک نگفت خب همون بدونه کافیه 😂بعد اونم جوری نگید ک انگار نظر اونا مهمه جوری بگید ک خبری باشه ❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩❤️💋👨❤️
tika_lb عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 15620 اخه ۹۹درصد مخالفت میکنن بنظرت چجوری گفتنش بهتره نگا کن اگه نگییا یجور خاصی بگی در اینده ممکنه مشکل پیش بیادخیلی راحت مستقیم حرفتو بگو
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 نگا کن اگه نگی یا یجور خاصی بگی در اینده ممکنه مشکل پیش بیاد خیلی راحت مستقیم حرفتو بگو ن اصلا قصد پنهان کاری ندارم ولی چون میدونم مخالفت میکنن موندم چجوری گفته بشه 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
tika_lb عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 15620 ن اصلا قصد پنهان کاری ندارم ولی چون میدونم مخالفت میکنن موندم چجوری گفته بشه الان مخالفت کننبهتره تا بعدا این کارو کننبگو خیال خودتو راحت کن
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 الان مخالفت کنن بهتره تا بعدا این کارو کنن بگو خیال خودتو راحت کن از دست میدم عشقمو 😓بخاطر گناهی ک نکردم 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
tika_lb عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 15620 از دست میدم عشقمو 😓بخاطر گناهی ک نکردم میدونم چی میگیکاملا میفهممت💝فکرشو بکن کلی استرس بگیری هی ترس روزیو داشته باشی ک بدونه اخرشم اگه فهمید واکنشش چیهای کاش از همون اول میگفتی💔
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 میدونم چی میگی کاملا میفهممت💝 فکرشو بکن کلی استرس بگیری هی ترس روزیو داشته باشی ک بدونه اخرشم اگه ... اخه تازه دارم با خانوادش اشنا میشم با خودش بودم یکسال تا هموبشماسیم موندم تو گل😔 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
tika_lb عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 15620 اخه تازه دارم با خانوادش اشنا میشم با خودش بودم یکسال تا هموبشماسیم موندم تو گل😔 هر جور راحتیبنظرم باهاش صحبت کنبهش بگی بهتره
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 هر جور راحتی بنظرم باهاش صحبت کن بهش بگی بهتره اره خودش ک میدونه مونده خانوادش دعا کن برام 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴