2777
2789
عنوان

بی اعتمادی

113 بازدید | 10 پست

من یه دخترم و‌۲۴ سالمه 

خانوادم همش تحقیرم میکنن

بهم اعتماد ندارن در حدی که تا گوشیمو دستم میگیرم بابام میگه با کی حرف میزنی باکی چت میکنی میخوام برم بیرون دوستام میان دنبالم میان جلوی در وامیستن که ببینن با کی میرم میام. بجای من حرف میزنن واسم تصمیم میگیرن خیلی جلوی دوستام ابروم رفته ..دارم اذیت میشم چیکار باید بکنم ترخدا راه حلی بهم بدین افسردگی گرفتم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوریه خب؟مطمئنی کاری نکردی؟اگه کاری نکردی برو باهاشون حرف بزن مثلا اگه خواستن برن سمت گوشیت بزار برن 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
چرا اینجوریه خب؟مطمئنی کاری نکردی؟اگه کاری نکردی برو باهاشون حرف بزن مثلا اگه خواستن برن سمت گوشیت ب ...

قبلا با یه پسر دوست بودم و فهمیدن بعد از اون اینطوری شدن و دیگه هیچوقت بهم اعتماد نکردن

بی اعتمادی نیست فرهنگ بده و تعصباته زیادی و رفتار های قدیمی دارن کاریشون نمیشه کرد سخت تغییر میکنند چون از اول تو فکرشون کردن دختر هیچ کاری نمیتونه بکنه و بدونه اجازه انجام بده و کلا محدود کردن دخترا و ضد زن شدن یه جورایی به خاطره ایناست

خدایا بیکار بودی ما رو خلق کردی دهنمون آسفالت شد
قبلا با یه پسر دوست بودم و فهمیدن بعد از اون اینطوری شدن و دیگه هیچوقت بهم اعتماد نکردن

خب رفتارتو عوض کن یه جوری که بفهمن عوض شدی(البته واقعا باید عوض بشی به خداتوکل کن)بعد یکم توی رفت و امدت دقت کن یکم پوششت رو بهتر کن وبعدم بهشون بگو پشیمونی و کنترل کردن شما جلوی دوستاتون اذیتتون میکنه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
میشه گفت اره 

بخاطر همونه چون پدر مادرن و ترس از آبرو دارن و اینکه میترسن بلایی سر دخترشون بیاد هرچقدرم ک دیگه نکنی دست خودشون نیست فقط بیشتر باهاشون با آرامش حرف بزن اعتمادشونو بدست بیار و سعی کن غر نزنی ک حساستر میشن

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️