2777
2789
عنوان

دوست بیشعور

182 بازدید | 11 پست

سلام دوستان باید با یک شخص بیشعور (دوستم) که فعلا از زندگیم نمی تونم حذفش کنم به یه دلایلی چطور رفتار کنم 😐

به شدت بیشعوره، همه رو ضایع میکنه میگه فقطط من خوشگلم، هر کی شروع میکنه حرف زدن سریع بر میگرده میگه چرت نگو فقط به حرفای من گوش کنید 😐😐😐😐😐

مدام میگه پسرا فقط منو میخوان من مرکز توجه ام، 

باهاش شوخی میکنی پاچه ات میگیره. 

والا من باهاش دیگه خرفم نمیزنم، ولی جرئت نداری ازش سوال بپرسی پاچه ات میگیره. 

همش تقصیر اون رفیقام باهاش کنار میان، من باهاش بحثم شد بدجور ولی دوباره آشتی مون دادن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اون دوستام اصلا هیچی بهش نمیگن فقط پشت سرش میگن خوب آقا یه اعتراضی یه چیزی نمیشه که همش من 

اگه شما در این شرایط کوفتی بودید چگونه رفتار میکردید؟ 

❌❌❌❌❌❌❌توجه لطفا 

( نمی تونم، باهاش قطع ارتباط کنم به دلایلی) 😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا دلایل رو ذکر کنید ک بنا ب دلایل بهتون پیشنهاد بدن و راهنمایی کنن😐😁

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با یه لبخند ملیح فقط گوش بده همین :) نه اظهار نظر خاصی کن نه لج کن اعتراض معتراضم نکن چون تموم کاسه کوزه ها سرتو شکسته خواهد شد

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت
با یه لبخند ملیح فقط گوش بده همین :) نه اظهار نظر خاصی کن نه لج کن اعتراض معتراضم نکن چون تموم کاسه ...

خداروشکر یکی منو فهمید همش من آخر مقصر میشم، میگن تو که میدونی اخلاقش اینه ولش کن 👌👌👌👌

شرمنده واقعا نمیشه 😁😁😁

😂😐اوکیع

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....