2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس یعنی الان یا 7،8 ماه دیگه مشکلی ندارم برا عمل درسته؟ 16 سالمه😬

منم خواستم همین سن عمل کنم ولی بعدش تصمیم گرفتم بعد کنکور که دیگه وقتم ازاد باشه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
گوشتی بود یا استخوانی؟ 

گوشتی ، اصلنم بد نبود دماغم و همه میگفتن عمل نکن ولی دوستداشتم عمل کنم و خوب و نچرالم درومد🤗

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خداروشکر 😍کجا عمل کردید؟ چه سالی هزینش چقدر شد. 

مرسی گلم ، ایران عمل نکردم عزیزم سال ۹۳_۹۴ اون موقع ۲۰۰۰ دلار البته بدون هزینه اقامت🥴ولی نیازیم نبود انقد هزینه کنم بقول بابام انقد کار نبرده بود دماغم😂😂ولی خب جهنم و ضرر دادیم دیگه الان دوسش دارم

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
مرسی گلم ، ایران عمل نکردم عزیزم سال ۹۳_۹۴ اون موقع ۲۰۰۰ دلار البته بدون هزینه اقامت🥴ولی نیازیم نبو ...

واای😂خوبه ازش راضی 

چقدر ایران میشه؟ هرچی حساب کردم خیلی شد😐😂

واای😂خوبه ازش راضی  چقدر ایران میشه؟ هرچی حساب کردم خیلی شد😐😂

😂😂😂اره چون نچرال عمل کردم

یه 6۰ تومنی بشه فکنم🥴ولی خدایی اونقدر کار نداشت دماغم پدصگا دلاریه نرخشون اینه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز