2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس یعنی الان یا 7،8 ماه دیگه مشکلی ندارم برا عمل درسته؟ 16 سالمه😬

منم خواستم همین سن عمل کنم ولی بعدش تصمیم گرفتم بعد کنکور که دیگه وقتم ازاد باشه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
گوشتی بود یا استخوانی؟ 

گوشتی ، اصلنم بد نبود دماغم و همه میگفتن عمل نکن ولی دوستداشتم عمل کنم و خوب و نچرالم درومد🤗

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خداروشکر 😍کجا عمل کردید؟ چه سالی هزینش چقدر شد. 

مرسی گلم ، ایران عمل نکردم عزیزم سال ۹۳_۹۴ اون موقع ۲۰۰۰ دلار البته بدون هزینه اقامت🥴ولی نیازیم نبود انقد هزینه کنم بقول بابام انقد کار نبرده بود دماغم😂😂ولی خب جهنم و ضرر دادیم دیگه الان دوسش دارم

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
مرسی گلم ، ایران عمل نکردم عزیزم سال ۹۳_۹۴ اون موقع ۲۰۰۰ دلار البته بدون هزینه اقامت🥴ولی نیازیم نبو ...

واای😂خوبه ازش راضی 

چقدر ایران میشه؟ هرچی حساب کردم خیلی شد😐😂

واای😂خوبه ازش راضی  چقدر ایران میشه؟ هرچی حساب کردم خیلی شد😐😂

😂😂😂اره چون نچرال عمل کردم

یه 6۰ تومنی بشه فکنم🥴ولی خدایی اونقدر کار نداشت دماغم پدصگا دلاریه نرخشون اینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز