2777
2789
عنوان

لباس عروس

102 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ما تویک شهرستان زندگی می کنیم معمولا لباس عروسای ک داریم از ۶۰۰ شروع میشه تا سه میلیون بعد من زندایی رفته ۲۵۰۰ داده به لباس عروس کرایع کنه به منم ربطی نداره چقدر داده یا نداده اصلانم دوست ندارم دخالت کنم بد هی خواهرم به دایمم میگفت کاشکی من با خودتون میبردین ک تخفیف بگیرمم هستین ادامشو بگم

بگو 

2500 که بالا نیست

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد این هی حرف زد منم نتونستم جلو زبونم بگیرم گفتم راست میگه دایی خب ۲۵۰۰ میدادی یک انگشتر میگرفتی براش به جای شباش بهش میدادی یک لباس ارزون تر میگرفتی خداشاهد لباس عروسای ک اینجا میدن ۸۰۰ تهران یا شهرایی دیگ میدن ۵۰۰۰۰۰۰ میلیون بد مامانم بهم مرید چرا الکی حرف میرنی تو الان میگی انگشتر زندایی باز میگه اینا حتما رسم دارن انگشتر بدن جای شباش 

۲۵۰۰ الان انگشتر میکنه؟

بعدم پول لباسش زیاد نبوده من دوسال پیش ۲ تومن دادم لباس 

بخدا الان همه چی گرون شده لباس عروس که جای خود دارد

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
بد این هی حرف زد منم نتونستم جلو زبونم بگیرم گفتم راست میگه دایی خب ۲۵۰۰ میدادی یک انگشتر میگرفتی بر ...

من خواهر شوهرم دنبالمون بود برا لباس عروس جرات نداشت بگه چقدرشده شما چه جراتی داشتید واقعا نظر دادید منم ۳۵۰۰لباسم شد ولی بااینکه لباس مناسب ترم بود ولی بازم پشیمون نیستم چون لباس عروسم خیلی شیک خاص بود وحاضر نبودم بایه کیلو طلاهم عوضش کنم

منم های گفتم بابا جان ایدع دارم میگم خودتون اصلا هرکار می کنید بکنید اصلا برین ۱۰۰ میلیون براش لباس بخرین بد این رد شد خواهرم ارایشگره موهامو رنگ کرد اینا بهش گفتم کاش اینطوری در میومد بد اینم گفت هااا اگه بری ۵۰۰ تومن بدی موهاتو رنگ‌کنی ک غر نمیزنی بد باز اینا به منم با حرفاشون حمله کردن بد مامانم گفت من بهت میگم موهاتو رنگ نکن میگه حسودی میکنم بع خداااا من به مامانم اصلا این حرفا نزدم

۲۵۰۰ الان انگشتر میکنه؟ بعدم پول لباسش زیاد نبوده من دوسال پیش ۲ تومن دادم لباس  بخدا الان هم ...

اره رفتع بود انگشتر خریدع بود شده بود ۲۵۰۰ بد میگم شهرستان فقط ایده دادم گفتم به من ربطی ندارههههههه

بد به بابام گفتم ها شما مثل انگشتر حرف تو دهنم میزارین من فقط ایدع دادم بد بابام گفت تو دنبال شوهرت میری شوهرت برات کم خرج مکنه تو نمدونم ... خیلی حرفای بدی بارم کردن به خدا من فقط برا اونا گفتم چون کلا حقوق دایم ۱۸۰۰ بد من اصلا خبر نداشتم رفته لباس عروس انتخاب کرده اصلا بع من ربطی نداره انقدر حالم بد شوهرم هرچی میگ گریع کن نمی تونم اشک خود به خود از چشام‌میاد