2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل ب خدا اضافه وزنم داری‌چن سالتونه

ن عزیزم من پلی کیستیک لاغرم.وزنم ۴۹وقدم۱۶۵....۲۱سالمه اما ۴ساله میدونم پلی کیستیکم و عقد بودم دکتر گفت اقدام کن و من موقعیتشو نداشتم و دوساله ک اقدام کردم و نشده شما چی

ن عزیزم من پلی کیستیک لاغرم.وزنم ۴۹وقدم۱۶۵....۲۱سالمه اما ۴ساله میدونم پلی کیستیکم و عقد بودم دکتر گ ...

منم وزنم زیاد شده قدم168وزنم 78 بیست سالمه سه چهار ماهه اقدامم خیلی میترسم استرس نی نی دارم دکتر قرص دفاستون بهم داده شوهرم تاحالا آزمایش نداده چطور باید بفهمیم شوهر مشکل داره خدا کنه حدقل شوهرم مشکل نداشت بایه

منم وزنم زیاد شده قدم168وزنم 78 بیست سالمه سه چهار ماهه اقدامم خیلی میترسم استرس نی نی دارم دکتر قرص ...

خب عزیزم ت شرو کن ب کم کردن وزنت .نمیخاد رژیم بگیری فقط درست و سالم خوری داشته باش ک اگ دوس داشتی چن تامورد بهت میگم خیلی تاثیر داره دوست خودمم مثل توعه ..ولی سه چارماه چیزی نیست که استرس بدتراز همه چیه..دوفاستونم فقط برای تنظیم پریودته حتما برو سونو ک از فولیکولات خبردار باشی...شوهرتم باید ازمایش بده منم ب شوهرم گفتم بره ولی خب چون دائم بیمارستان شیفته تایم ازاد نداره..شوهرت چن سالشه

عزیزم سایز فولیکولت چنده که میگن پلیکیستیک اخه من ی تخمدانم نمای پلیکیستیکه یکیش فولیکول ۱۵ روز ۱۲ یعنی منم هستم؟

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

خب عزیزم ت شرو کن ب کم کردن وزنت .نمیخاد رژیم بگیری فقط درست و سالم خوری داشته باش ک اگ دوس داشتی چن ...

سلام گلم پیامت تازه دیدم فولیکول هام درست هست اندازه سونو دادم فقط کیست ریزه زیاد دارم چطوری لاغر بشم حالا یا برای کیست چ درمانی هست ممنون میشم بگید

سلام گلم پیامت تازه دیدم فولیکول هام درست هست اندازه سونو دادم فقط کیست ریزه زیاد دارم چطوری لاغر بش ...

سلام فدات شم بیا درخاست دوستیمو قبول کن شخصی ح بزنیم دیگ تو تاپیک نباشه