دوستان من بین دو تادندون جلوم فک بالا یه مقدار بگی نگی فاصله هست خب که میخندی مشخص میشه خواستم بدونم به غیر کامپوزیت راه دیگه وجود داره این فاصله برطرف بشه تو سط دندون پزشک ؟
من دندونام کامپوزیت کردم بستگی ب جنس و جایی دار ک میری و واقعا راضیم خیلی عالی شد
عضو گروه آبی هستم💙💙💙 وزن ۶۷🤭 هدف ۵۷🥰😍تاریخ شروع ۳۰مهر🤩 امروز ۲آبان وزن ۶۵و۷۵۰🤭 هدف اول ۶۴😍خداروشکر هدف اولم رو دیدم 😍هدف دوم ۶۲😍امروز ۱۹دی ومن ۶۲ کیلو یعنی هدف دومم رو دیدم به امید روزی که ۵۷ کیلو بشم😍🌻
عزیزم دندون هام خودش ارتودنسی هست دو سه سال یود برداشتم اما کم. کم بین دو تا دندون جلوم فاصله افتاد الان که دیگه نمی تونم فقط واس دو تا دوندون جلوم ارتودنسی کنم که
ن گلم همرنگ دندونات میزنه کامپوزیت زیبایی با کامپوزیتی ک برای فاصله دندان فرق میکنه همرنگ دندونای خودت مواد میزار حتما انجام بد عالی میشه
عضو گروه آبی هستم💙💙💙 وزن ۶۷🤭 هدف ۵۷🥰😍تاریخ شروع ۳۰مهر🤩 امروز ۲آبان وزن ۶۵و۷۵۰🤭 هدف اول ۶۴😍خداروشکر هدف اولم رو دیدم 😍هدف دوم ۶۲😍امروز ۱۹دی ومن ۶۲ کیلو یعنی هدف دومم رو دیدم به امید روزی که ۵۷ کیلو بشم😍🌻
ببین من کامپوزیت کردم بستگی ب جایی دار ک میری ظریف کار کنه و مواد خوب بزار