2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

48 بازدید | 7 پست

از بعدازبارداریم یه موقع هایی دست و پام از زانو و ارتج ب پایین یهو سنگین میشع و دردمیگیره خفیف میتونم دست و پامو تکون بدم اما خیلی سنگین میشه

توبارداریم افسردگی گرفتم

از چی میتونه باشه

توروقران خیلی میترسم

نفسم هایلین💜
چند وقته زایمان کردی....حالامن بعدزایمانم شدیدکم خونی گرفتم طوری بود که توراه رفتنم پام خواب میرفت و ...

خیلی وقته ۱سال و نیم

من پاهام سنگین میشه و دستام یهو انگار بی حس میشم استرس میگیرم

نفسم هایلین💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وقته ۱سال و نیم من پاهام سنگین میشه و دستام یهو انگار بی حس میشم استرس میگیرم

احتمالا ماله اعصابته...چون من وقتی توی تنش باشم وبهم بریزم واعصابم ضعیف بشه وافسرده بشم تنگی نفس میگیرم...خیلی دکترارفتم آخرش گفتن ازاعصابته...یعنی رفتم دکتر روان پزشک بهم دارودادسریه هفته خوب شدم ولی حدودچندماهی دارومیخوردم...وب شدت شوهرم مخالف بود...میگفت تلقین میکنی چیزیت نیس....خدانکنه کسی گرفتاره بیماری اعصاب بشه هیچکس درکش نمیکنه...

احتمالا ماله اعصابته...چون من وقتی توی تنش باشم وبهم بریزم واعصابم ضعیف بشه وافسرده بشم تنگی نفس میگ ...

میدونم از اعصابمه ولی ممکنه از همون اعصاب ام اس گرفته باشم؟؟😭

نفسم هایلین💜
میدونم از اعصابمه ولی ممکنه از همون اعصاب ام اس گرفته باشم؟؟😭

ن عزیزم...ای چ حرفیه...برودکتراعصاب ببین ازمن میندازه تونفسم....من خیلی دکتررفتم....آخه شوهرم نمیذاشت برم دکتراعصاب...میگفت ب داروهاش معتادمیشی...ازتوانداخته تودست وپات....منیه هفته داروهاروخوردم معجزه کرد.....

ن عزیزم...ای چ حرفیه...برودکتراعصاب ببین ازمن میندازه تونفسم....من خیلی دکتررفتم....آخه شوهرم نمیذاش ...

اسم داروهات چی بود؟

من رفتم دکتر اما ۱سال خوردم قط کردم

نفسم هایلین💜
اسم داروهات چی بود؟ من رفتم دکتر اما ۱سال خوردم قط کردم

یادم نیس...یکیش فلوکسیتین بود...ولی هر۲ماه بایدمیرفتم پیشش..هی داروهاموقویترمیکرد....منم سرخودبرداشتم قطع کردم ....مامانم کلی دعوام کرد که خوبه تشنج نکردی.....خیلیداشتم چاق میشدم...وشوهرمم مرتب میگفت بیااعتیادپیداکردی ب قرصا...😔😔😔