2821
2789
عنوان

من چقد ضعیفم.... 😥🥺😔

297 بازدید | 32 پست

من خیلی ضعیفم با هر رفتارش ک شاید از نظر بقیه عادی باشه میشکنمو میرم توی خودم گاهی هم گریه میکنم واسه رفتاری ک شاید عادی باشه 

مثلا زنگ میزنم میگه فینال میبینم

یا میگه بخوابم خوابم میاد 

من خیلی اذیت میشم 😔😥

چکار کنم یکم بی تفاوت باشم 

چون خیلی دوسش دارم کوچیک ترین رفتاراشم روم تاثیر داره... 🥺🥺

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

فکر کنم بچگی خیلی حرف گوش کن بودی 

نه ؟

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

منم همینجوری ام امشب هم که رفت شهرستان با مامانش یکی از فامیلاشون مرده 😢من چقدر گریه کردم 

شوهرمه ها عقد نیستیم 

منم تصمیم گرفتم فردا برم یه کافه قلیون بکشم با مامان و ابحیم روحیه ام تازه بشه. تازه چقدر هم نازمو کشید که بیا توام باهام بریم و پول برام زد و اینا ولی من نرفتم خوشم نمیاد از اونجا

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
واقعا؟  خودمم حس میکنم 😔

منم همینم

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
2823
2791
2779
2792