2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 22 پست

سرویس خواب 

یه تخت کنار مادر که حالت گهواره ای هم هست بگیر 

خوردن ریزه ها مثل پوشک و پستونک و شیشه شیر و تشک تعویض و...

لباس سایز ۰ دوست بگیر 

سایر ۱ سه دست 

سایز۲ سه دست 

سایز۳ هم سه دست 

کلاه و روسری و دستکش 

لباس مناسب فصل هم بگیر اگه زمستونه سرهمی بافت و مخمل بگیر 

اگه تابستونه زیر دکمه و سرهمی نخی بگیر واسه جایی ک میبری 

ساک‌ لوازم 

اسباب بازی در حد چند تیکه 

لوازم بهداشتی هم مختصر در حد شامپو و صابون و پودر صابون و کرم کالاندولا روغن ماساژ بعد حموم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان بچم ۶ماهشه تازه تخت گرفتم که ای کاش از همون اول میگرفتم

تخت کنار مادر واقعا واجبه من اینی که الان گرفتم قشنگ تا ۳-۴سالشم میشه استفاده کرد

کریر نگیر اصلا خیلی سنگینه نمیشه استفاده کرد اگه اهل پیاده روی هستی و اب و هوای شهرتون مناسبه کالسکه بگیر

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

گهواره بزرگ بگیر  مال دختر من به جوری بزرگه که تا سه سال حتما به درد میخوره

اونا تا 5ساله دختر من تا 5سال توش خوابید الان پسرم توش می خوابع 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اونا تا 5ساله دختر من تا 5سال توش خوابید الان پسرم توش می خوابع 

مال طولش یه متره 

عرض ۶۵

فکر نکنم بیشتر از سه سال بشه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

مال طولش یه متره  عرض ۶۵ فکر نکنم بیشتر از سه سال بشه

پس کوچیک تر از تخت دخترمه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن