شادارو مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1525 عنوان ارزش و معیارتون توی زندگی چیه؟ 881 بازدید | 38 پست هرکسی توی زندگیش یه ارزش و معیاری داره برای شما اساس زندگیتون بر چه پایه ایه؟؟ و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱 1400/07/11 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 پول و اخلاق خوب نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 متوجه نشدم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
0جودی_ابوت0 عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 3638 ارزش اولم واسه هرکاری اعتقاداتم و معرفته اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96791 براساس تلاشم برا اهدافم و ساختن زندگیم البته از راه درستش #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24672 زندگی رو یه پا نمیتونه وایسه پس ملاکهای مختلف کنار هم تونسته زندگی رو حفظ کنه برای من عشق آرامش محبت پول من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
چادرسفید عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 3389 رضایت خداوهمسرم و..... السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری