2777
2789
عنوان

مثال دل عاشق....💓🌼

46 بازدید | 11 پست

مثل یک قایق چوبی 

قلب عاشق شکنندس💔🙂

وقتی عاشق میشی عین ادم هایی میمونی ک مست کردن تو فکو خیلی یهو ب خودت میایی و میبینی ک وای من ب کجا رسیدم چیشد چرا اینجوری شدم...؟!!

دیگ اون موقع کار از کار گذشته قلبت تیکه تیکه شده و کاری از دستت جز فراموشی و زندگی کردن بر نمیاد💔💔💔🍃

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هعیییی😭عشق ادمه نابود میکنههه البته غلطش 

اره تیکه تیکه میکنه خورد و خمیر میکنه💔🙂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
چه خوش گفتی ای پاکزاد ک رحمت برت تربت پاک باد♥️

👌🎈💓

اره تیکه تیکه میکنه خورد و خمیر میکنه💔🙂

هقق😢😪واقعا ادم میشه عین یه کسی ک مست کرده 

هم حال خراب و خوب هم نمیدونی چته همی میدونی داره نابودت می کنه😖

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
تکه تکه خورد له نابود یه چیزی تو قلبت میمیره مثل الان من مرد برام بعد از ده سال بابای بچه هام مرد بر ...

اخی گلم 🙂

هی تو فکرته هی قبل خواب دلت باهاشه انگار میخوای برای یه بارم شده بغلش کنی حتی ممکنه شناخت کاملی ن ...

ارع دقیقا یه چیزی ته دل باقی میمونه

هقق😢😪واقعا ادم میشه عین یه کسی ک مست کرده  هم حال خراب و خوب هم نمیدونی چته همی میدونی داره ...

💔👌