2777
2789
عنوان

مثال دل عاشق....💓🌼

46 بازدید | 11 پست

مثل یک قایق چوبی 

قلب عاشق شکنندس💔🙂

وقتی عاشق میشی عین ادم هایی میمونی ک مست کردن تو فکو خیلی یهو ب خودت میایی و میبینی ک وای من ب کجا رسیدم چیشد چرا اینجوری شدم...؟!!

دیگ اون موقع کار از کار گذشته قلبت تیکه تیکه شده و کاری از دستت جز فراموشی و زندگی کردن بر نمیاد💔💔💔🍃

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هعیییی😭عشق ادمه نابود میکنههه البته غلطش 

اره تیکه تیکه میکنه خورد و خمیر میکنه💔🙂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
چه خوش گفتی ای پاکزاد ک رحمت برت تربت پاک باد♥️

👌🎈💓

اره تیکه تیکه میکنه خورد و خمیر میکنه💔🙂

هقق😢😪واقعا ادم میشه عین یه کسی ک مست کرده 

هم حال خراب و خوب هم نمیدونی چته همی میدونی داره نابودت می کنه😖

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
تکه تکه خورد له نابود یه چیزی تو قلبت میمیره مثل الان من مرد برام بعد از ده سال بابای بچه هام مرد بر ...

اخی گلم 🙂

هی تو فکرته هی قبل خواب دلت باهاشه انگار میخوای برای یه بارم شده بغلش کنی حتی ممکنه شناخت کاملی ن ...

ارع دقیقا یه چیزی ته دل باقی میمونه

هقق😢😪واقعا ادم میشه عین یه کسی ک مست کرده  هم حال خراب و خوب هم نمیدونی چته همی میدونی داره ...

💔👌