ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عنوان مثال دل عاشق....💓🌼 46 بازدید | 11 پست مثل یک قایق چوبی قلب عاشق شکنندس💔🙂وقتی عاشق میشی عین ادم هایی میمونی ک مست کردن تو فکو خیلی یهو ب خودت میایی و میبینی ک وای من ب کجا رسیدم چیشد چرا اینجوری شدم...؟!!دیگ اون موقع کار از کار گذشته قلبت تیکه تیکه شده و کاری از دستت جز فراموشی و زندگی کردن بر نمیاد💔💔💔🍃 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید 1400/07/11 | 22:34 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helmaaaaaaaaa عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 478 هعیییی😭عشق ادمه نابود میکنههه البته غلطش اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 هعیییی😭عشق ادمه نابود میکنههه البته غلطش اره تیکه تیکه میکنه خورد و خمیر میکنه💔🙂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 چه خوش گفتی ای پاکزاد ک رحمت برت تربت پاک باد♥️ 👌🎈💓 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
mahsa2xm عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 6820 تکه تکه خورد له نابود یه چیزی تو قلبت میمیره مثل الان من مرد برام بعد از ده سال بابای بچه هام مرد برام دیگه برام مهم نیست اگه جلو روم جون بده دیگه برام مهم نیست
helmaaaaaaaaa عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 478 اره تیکه تیکه میکنه خورد و خمیر میکنه💔🙂 هقق😢😪واقعا ادم میشه عین یه کسی ک مست کرده هم حال خراب و خوب هم نمیدونی چته همی میدونی داره نابودت می کنه😖 اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
fatemeh_x عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 6590 هی تو فکرتههی قبل خواب دلت باهاشهانگار میخوای برای یه بارم شده بغلش کنیحتی ممکنه شناخت کاملی نداشته باشی ازش...اما از نظر تو کامله
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 تکه تکه خورد له نابود یه چیزی تو قلبت میمیره مثل الان من مرد برام بعد از ده سال بابای بچه هام مرد بر ... اخی گلم 🙂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 هی تو فکرته هی قبل خواب دلت باهاشه انگار میخوای برای یه بارم شده بغلش کنی حتی ممکنه شناخت کاملی ن ... ارع دقیقا یه چیزی ته دل باقی میمونه این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 هقق😢😪واقعا ادم میشه عین یه کسی ک مست کرده هم حال خراب و خوب هم نمیدونی چته همی میدونی داره ... 💔👌 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
fatemeh_x عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 6590 ارع دقیقا یه چیزی ته دل باقی میمونه من ادم منطقی ام بخاطر منطقم همیشه از دلم گذشتم و بد بود برام