2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال منم یه بار دادیم قالیشویی همینطور شد به غلط کردن افتادم حالا اینجا شهرستانه شهر ما هم کوچیک اتو کشی اینا ندارن خلاصه من بدبخت بخار شو میکشیدم وسیله ی سنگین میزاشتم روش شب تا صبح بود خلاصه سرویس شدیم تا درست شد

من اصلافرشاموبرگردونن راضیم مهم نیست موج داشته باشه بیشترازیه هفته اس بردن یاگوشی جواب نمیدن یاخاموش یامیگن میاریم ولی هنوز نیاوردن😬

بایدیادبگیری چطوری خودت بتونی تنهایی بلندشی...
من اصلافرشاموبرگردونن راضیم مهم نیست موج داشته باشه بیشترازیه هفته اس بردن یاگوشی جواب نمیدن یاخاموش ...

عجب آدمایین واقعا،ایشالا که برمیگردونن زود

والا من که راضی شدم ببرن دیگه نمیدونم چی بشه

چقدر طول کشید؟من دوروز وزنه گذاشتم دیدم داره از بغلا باز موج دار میشه اونجا صاف شد بغلاش شد

خیلی طول کشید فکر کن روزی چند بار بخارشو میکشیدم بعد روش وسیله میزاشتم فقط میگفتم چه غلطی کردم دادم قالیشویی

خیلی طول کشید فکر کن روزی چند بار بخارشو میکشیدم بعد روش وسیله میزاشتم فقط میگفتم چه غلطی کردم دادم ...

پس من بگم بیان ببرن چون نمیتونم روش وقت بزارم واقعا کار دارم، اصلا دیگه نمیدم قالیشویی😭

مرسی عزیزم

عجب آدمایین واقعا،ایشالا که برمیگردونن زود والا من که راضی شدم ببرن دیگه نمیدونم چی بشه

عجب گیری کردیم 😅😩حتی اسم قالیشوییم روفاکتورشون نیست تسویه هم کردیم

یکی ازآشناهامعرفیش کرده بودماهم زنگ زدیم 

بایدیادبگیری چطوری خودت بتونی تنهایی بلندشی...
عجب گیری کردیم 😅😩حتی اسم قالیشوییم روفاکتورشون نیست تسویه هم کردیم یکی ازآشناهامعرفیش کرده بودماه ...

ماهم یکی از آشنا ها معرفی کرده بود و کلی راضی بود البته بعد اینکه فرشو اوردن پولو دادیم و موجارم گفتن راه برید روش درست میشه😑 واقعا این تموم شه دیگه قالیشویی رو از زندگیم حذف میکنم😅🥺

ماهم یکی از آشنا ها معرفی کرده بود و کلی راضی بود البته بعد اینکه فرشو اوردن پولو دادیم و موجارم گفت ...

عزیزم فرشتو یه روز تمام از برعکسش لوله کن تادرست بشه

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه