2777
2789
عنوان

درسته واکسن💉

581 بازدید | 49 پست

بچه ها درسته واکسن عوارض بعد کرونا رو کاهش میده؟؟

منظورم کسی که کرونا رو گرفته عوارض روش مونده با واکسن کاهش پیدا میکنه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز تو صفحه یک خانم دکتر دیدم دکتر شادی

من دیشب ۴۰۳۰ زنگ زدم بهم گفت

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
یعنی یویایی هم برمیگرده کامل؟

نه بویایی فک نکنم.عوارضی مثل خستگی یا دردی باشه اینجور چیزا

من خودم به چشمم دیدم کسی که واکسن زده بود کرونا گرفت ولی به هیچکی انتقال نداد‌ تو خونشون.بعدش هم عوارضی نداشت.خیلی سبک گرفت و رد کرد. حالا دیگه نمیدونم نظر بقیه شاید متفاوت باشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بله درسته و به طور علمی هم ثابت شده خیلی ها هم تجربه اش کردن 

واقعا چ جالب میگم دیشب تو مشاوره ۴۰۳۰ بهم گفت

نه عزیزم واکسن دارو نیست و چنین تاثیری نداره

نمیدونم ۴۰۳۰ بهم گفت

به طور کامل نه ولی بودن کسایی که گفتن بویایی و چشاییشون بعد زدن واکسن برگشته

ایول 

واقعا چ جالب میگم دیشب تو مشاوره ۴۰۳۰ بهم گفت

بله درست گفتن 

خیلی هم تجربیاتشونو خوندم که بوده یک ماه یا دوماه از خوب شدنشون گذشته ولی هنوز درگیر عوارض کرونا بودن ولی با زدن واکسن عاورضش کامل یا درصد زیادی از بین رفته بود

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم