2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از اولی راه رفتنش میترسم وگرنه تا خوابیدی خوبه

توکل بخدا انشالله بسلامتی زایمان کنی و زایمان راحتی داشته باشی نگران نباش شیرینی دیدن بچه درد و کم میکنه ،بار اول فقط سخته که چند دقیقه است میگذره خدا قوت مامانی ❤️

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
بعد تو بیمارستان به کی تحویل دادی؟خوب بود پمپ درد؟

عمل من کنسل شد

ولی مامانم برد براش عالی بود میخواس رحم برداره... 

خود بیمارستان داد دستش برد با خودش اتاق عمل

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خدایی😳😳😳😳 پس چرا من دوسال پیش ۵۰۰گرفتمش  از کجا گرفتی ؟؟؟؟

من برای خودم از لوازم پزشکی... 

مامانم از بیمارستان تااازه بیمارستان 70 میدادش من فک میکردم ندارن رفتم 150 خریدم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من برای خودم از لوازم پزشکی...  مامانم از بیمارستان تااازه بیمارستان 70 میدادش من فک میکردم ند ...

منم از بیمارستان گرفتم البته بیمارستانش خصوصی بود

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
بچه دونمه اولی سز بودم

از سزارین شدن راضی هستین؟

مخصوصا که الان دوبار تجربه شو داشتین...

برگردین عقب انتخابتون چیه؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خب قبلش برو بپرس حتماً بگیر بخدا تو قسمت ریکاوری از درد میمیری من تا پمپ زدم حالم یا خورده بهتر شد ب ...

مامانای عزیز شما همه از سز راضی بودین؟

یا اجباری سزارین شدین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
مامانای عزیز شما همه از سز راضی بودین؟ یا اجباری سزارین شدین؟

آره خوبه فقط ۱۰ روز اولش نمیتونی براحتی بلندبشی یه خورده سخته

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........