2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

150 

خدایی😳😳😳😳

پس چرا من دوسال پیش ۵۰۰گرفتمش 

از کجا گرفتی ؟؟؟؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

پارسال حدود ۳۵۰ زنداداشم گرفت امسال نمیدونم ولی من خودم چهارسال پیش سزارین شدم شیاف فقط استفاده کردم دخترعموم هم یه سال پیش سزارین کرد اونم پمپ درد اصلا نشنیده بود و با شیاف درداش کم میشد یعنی چیز واجبی نی تازگی همه میبینم استفاده میکنن ولی همون شیاف هم تسکین میده کاملا

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
فک نکنم این بیمارستان داشته باشه

خب قبلش برو بپرس حتماً بگیر بخدا تو قسمت ریکاوری از درد میمیری من تا پمپ زدم حالم یا خورده بهتر شد بعدش شیاف استفاده کن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چی هس اصلا؟؟؟

والا خودمم ندیدم میگن میدن دست بیمار فشار میده هر وقت احساس درد میکنه دردش کم میشه و تازگی باب شده قیمتش هم حدود پونصد اگه بیشتر نشده باشه 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
والا خودمم ندیدم میگن میدن دست بیمار فشار میده هر وقت احساس درد میکنه دردش کم میشه و تازگی باب شده ق ...

یه کپسول هست تقریبا مثل سرم البته کوچکتر، مثل سرم به دست وصل میشه و هر وقت درد داشتی فشار میدی مورفین وارد خونت میشه و دیگه نیاز به مسکن نیست،. باید لحظه ی زایمان و توسط متخصص بیهوشی وصل بشه پس باید قبل از عمل تحویل بدی که ببرن اتاق عمل 

من 4 سال پیش بیمارستان خصوصی 350 گرفتم 

پارسال حدود ۳۵۰ زنداداشم گرفت امسال نمیدونم ولی من خودم چهارسال پیش سزارین شدم شیاف فقط استفاد ...

از اولی راه رفتنش میترسم وگرنه تا خوابیدی خوبه

زندگی کمی مهربان باش😫