2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست
منکه ندیدم.هرکی ام‌هرچی بیشتر گناه کرده خوشبحتر بوده.من نمیدونم کی این کلماتو بین مردم باب کرده.کارم ...

منم دارم میبینم

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله کارما قانون طبیعت و کائنات هست✅♻️

♻️از مکافات عمل غافل مشو

گندم از گندم بروید جو ز جو♻️

و آیه قرآن: 

فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ

وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ

یعنی:

هر کس به وزن ذره‌ای نیکی کرده باشد آن را می‌بیند♻️

هر کس به وزن ذره‌ای بدی کرده باشد آن را می‌بیند♻️

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
بله کارما قانون طبیعت و کائنات هست✅♻️ ♻️از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم بروید جو ز جو♻️ و ...

👌👌👌👌👌

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
بله کارما قانون طبیعت و کائنات هست✅♻️ ♻️از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم بروید جو ز جو♻️ و ...

پسذجرا کسایی که در حقم بدی کردن و قلبم و سوزوندن عاقبت کارشون و ندیدن؟ 

کارما رو تو قانون جذب میبینم اگه بخوای میشه 

و از خیلیا دیدم ک کارما جوابشونو داده

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
پسذجرا کسایی که در حقم بدی کردن و قلبم و سوزوندن عاقبت کارشون و ندیدن؟ 

قرار نیست بلافاصله اتفاق بیفته و شما ببینی 

جهان هستی خودش به وقتش میدونه چطور عمل کنه

قرار نیست بلافاصله اتفاق بیفته و شما ببینی  جهان هستی خودش به وقتش میدونه چطور عمل کنه

بله درسته من کسی رو میبینم که تو پیری داره کارما پس میده

منم دارم میبینم

اونا تصادفی بوده و تاحدودی زاده ذهن شما.میدونید با نشر دادن این افکار چ ظلمی در حق ادمای مصیبت زده و خوب میکنید.حالا همه فکر میکنن هرکی مصیبت داره یعنی داره تاوان پس میده.واقعا متاسفم ک تو دهه هفتاد هشتاد این افکار و میبینم دهه ما خیلی روشنتر از شماها بودن

ای کاش فقط ای کاش....
چطدر میشه میشه به منم بگی

قانون جذب رو بخون بهترین کتابش هم راز   و  معجزه شکرگزاری هست

من ک با کتاب دوم ۳۲روزه به یکی از خواسته هام رسیدم کتاب دومم استفاده کردم برا بعضیا ک کارما اومد سراغشون

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
بله درسته من کسی رو میبینم که تو پیری داره کارما پس میده

متاسفانه ما خیلی عجول هستیم و توقع داریم کسی که در حق ما بدی کرده بلافاصله به فجیع ترین وضع ممکن دچار بشه 

به وقتش دنیا میچرخه و می چرخه و یه جایی یه روزی اتفاق مشابهی براش میفته که شاید اصلا ما هم نفهمیم و متوجه نشیم 

اونا تصادفی بوده و تاحدودی زاده ذهن شما.میدونید با نشر دادن این افکار چ ظلمی در حق ادمای مصیبت زده و ...

نه عزیزم تصادفی نبوده ...قشنگ خودش به غلط کردن افتاد