2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست
منکه ندیدم.هرکی ام‌هرچی بیشتر گناه کرده خوشبحتر بوده.من نمیدونم کی این کلماتو بین مردم باب کرده.کارم ...

منم دارم میبینم

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله کارما قانون طبیعت و کائنات هست✅♻️

♻️از مکافات عمل غافل مشو

گندم از گندم بروید جو ز جو♻️

و آیه قرآن: 

فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ

وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ

یعنی:

هر کس به وزن ذره‌ای نیکی کرده باشد آن را می‌بیند♻️

هر کس به وزن ذره‌ای بدی کرده باشد آن را می‌بیند♻️

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
بله کارما قانون طبیعت و کائنات هست✅♻️ ♻️از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم بروید جو ز جو♻️ و ...

👌👌👌👌👌

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
بله کارما قانون طبیعت و کائنات هست✅♻️ ♻️از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم بروید جو ز جو♻️ و ...

پسذجرا کسایی که در حقم بدی کردن و قلبم و سوزوندن عاقبت کارشون و ندیدن؟ 

کارما رو تو قانون جذب میبینم اگه بخوای میشه 

و از خیلیا دیدم ک کارما جوابشونو داده

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
پسذجرا کسایی که در حقم بدی کردن و قلبم و سوزوندن عاقبت کارشون و ندیدن؟ 

قرار نیست بلافاصله اتفاق بیفته و شما ببینی 

جهان هستی خودش به وقتش میدونه چطور عمل کنه

قرار نیست بلافاصله اتفاق بیفته و شما ببینی  جهان هستی خودش به وقتش میدونه چطور عمل کنه

بله درسته من کسی رو میبینم که تو پیری داره کارما پس میده

منم دارم میبینم

اونا تصادفی بوده و تاحدودی زاده ذهن شما.میدونید با نشر دادن این افکار چ ظلمی در حق ادمای مصیبت زده و خوب میکنید.حالا همه فکر میکنن هرکی مصیبت داره یعنی داره تاوان پس میده.واقعا متاسفم ک تو دهه هفتاد هشتاد این افکار و میبینم دهه ما خیلی روشنتر از شماها بودن

ای کاش فقط ای کاش....
چطدر میشه میشه به منم بگی

قانون جذب رو بخون بهترین کتابش هم راز   و  معجزه شکرگزاری هست

من ک با کتاب دوم ۳۲روزه به یکی از خواسته هام رسیدم کتاب دومم استفاده کردم برا بعضیا ک کارما اومد سراغشون

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
بله درسته من کسی رو میبینم که تو پیری داره کارما پس میده

متاسفانه ما خیلی عجول هستیم و توقع داریم کسی که در حق ما بدی کرده بلافاصله به فجیع ترین وضع ممکن دچار بشه 

به وقتش دنیا میچرخه و می چرخه و یه جایی یه روزی اتفاق مشابهی براش میفته که شاید اصلا ما هم نفهمیم و متوجه نشیم 

اونا تصادفی بوده و تاحدودی زاده ذهن شما.میدونید با نشر دادن این افکار چ ظلمی در حق ادمای مصیبت زده و ...

نه عزیزم تصادفی نبوده ...قشنگ خودش به غلط کردن افتاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز