2777
2789
عنوان

رمان خون‌های حرفه ای ببینن😍😍

244 بازدید | 27 پست

سلام دوستان عزیزم😻

ی رمان از نویسنده مورد علاقم براتون اوردم😻 دوتا رمان قبلش در دست چاپ و این هم قرار داد چاپ داره😍

تا چاپ نشده بخونید چون قلمش واقعا بی نظیرع🥺

https://forum.cafewriters.xyz/threads/20021/

شما هم معرفی کنید💋😀🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم اول و دومی رو نخوندم بعضیها اسشمون یادم نیست میخونم میبینم ای داد این همونه😐😂

😂😂تو یه جایی بنویس هرچی رو خوندی

و هرچی رو قراره بخونی

مثل یادداشت های گوشیت...

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

من هر چی میخونم اسمشون یادم میرع😐💔 جالب اینجاس هیچ وقت تا اخر ی رمانیو نخوندم همیشه نصفع موندن😑🥺

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم..