2777
2789
عنوان

نی نی یار

35 بازدید | 3 پست

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

میشه پروفایلمو تایید کنید💞

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام لباس نامناسب باشه تایید نمیشه

این جدیده رو پس تایید کنید💙💙

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز