2777
عنوان

طلاق

139 بازدید | 5 پست

شوهرم جدیدا میگه طلاق بگیر بر و   بچه هم دارم نمیدونم چشه از طرفداران من که مشکل ندارم و نرمال هستم و شوهرم هم نرمال هستش ولی سرد شده

دوستان از دیدن تاپیک ها تعجب نکنید🤦🏻♀️اولین تاپیک ها مال ۱۲ سالگیمه، دوران جاهلیت😂و یک سالی که مذهبی بودم! یه مدت هم دست مادرم بوده، الان بعد چند سال و سرانجام در سن ۱۹ سالگی دوباره به این اکانت برگشتم✨🎀فمینیست🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطور بی مقدمه اینو گفته؟

ده ساله ازدواج کردیم خوب بوده الان اخلاقم رو بهانه کرده میگه بد اخلاقی در صورتیکه من خوش اخلاقم

دوستان از دیدن تاپیک ها تعجب نکنید🤦🏻♀️اولین تاپیک ها مال ۱۲ سالگیمه، دوران جاهلیت😂و یک سالی که مذهبی بودم! یه مدت هم دست مادرم بوده، الان بعد چند سال و سرانجام در سن ۱۹ سالگی دوباره به این اکانت برگشتم✨🎀فمینیست🤍🌱

وقتی کسی بی دلیل سرد میشه یا با قبلیه اشتی کرده یا با جدیده اشنا شده..✌🏻

من که چیز مشکوکی ازش ندیدم از کجا بفهمم رفیق داره

میشه بعد از ده سال بگه اخلاقم بده یعنی منطقیه به نظرتون