2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی نماز شب خیلی خوبه ولی من تا حالا واسه حاجت امتحانش نکردم

اسی و هر کسی ک پیاممو میبینه اگ میشه سه تا صلوات برام بفرستید همچی حل شه مشکلم تموم شه اسمم مریم هست 😞💔

درضمن استارتر برا حاجت صلوات فرستادم❤️🌹

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
انشالله که خواستت بشه دعات میکنم عزیزم ی دنیا ممنونم

قربونت عزیز دلم

حاجت روا شی انشاالله 🥺🥺

اجی لطفا از پیامم اسکرین شات بگیر تو قنوت نماز وتر خیلی دعام کن انشالله خیر دو عالم نصیب دل مهربونت انشالله 🥺🙏🙏

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭 خواستگار خوب دارم دعا کن انشالله پدرم راضی شه و قسمت هم باشه تو همین سال ۱۴۰۰ ازدواج کنیم و خوشبخت شیم
تو رو خدا دعا کن دیگه نامزدیی وعقدم بهم نخوره🙏🏻😔😭
برای مادر و خواهرم و اعظم (خودم) دعا کن همه  مشکلاتمون حل شه و خدا دلمونو شاد کنه 😭
قبلا نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم زدن گذاشتن و رفتن و کلی حرف و حدیث درست کردن برامون 😭
دعا کن پدرم دیگه کتکمون نزنه و بداخلاق و خسیس و شکاک و بد دل نباشه و تو خونه زندانیمون نکنه و پنهان کار و ظالم و فاسد نباشه و هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و مشورت کنه باهامون 😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
انشالله که ی ادم صالح چشم پاک مهربان نصیبت بشه

خیلی ممنونم عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

انشاالله به همه ی خواسته های دلت برسی خواهرم 🥺🙏

اجی ازاون پیامی التماس دعاهام لطفا و خواهشاً اسکرین شات بگیر و خیلی دعام کن لطفاااااا 😭🙏

قربونت عزیز دلم حاجت روا شی انشاالله 🥺🥺 اجی لطفا از پیامم اسکرین شات بگیر تو قنوت نماز وتر خیلی ...

انشالله

دعای ی بنده در حق بنده‌ای دیگه میگیره 

حتما چرا که نه

چشممم

انشالله دعای ی بنده در حق بنده‌ای دیگه میگیره  حتما چرا که نه چشممم

انشاالله به حق مظلومیت امام حسین و به خون پاک همه ی شهدا و به دل شکسته ی زینب کبری و به آبروی هر چی بنده ی آبرو دار خدا خیرت بده به خاطر دعاهایی که انشاالله تو قنوت نماز وتر در حقم میکنی انشاالله به همه. خواسته های دلت برسی خواهرم 🥺🙏 و خدا دلتو به بهترین شکل ممکن شاد کنه😭😭😭🙏🙏🙏