2777
2789
عنوان

محدودیت دختر

497 بازدید | 21 پست

بچها من ۲۱ سالمه بنظرم انقد بزرگ شدم که بتونم بیرون برم تنها ولی من از زمان بچگی تو خونه حبس بودم، موقع مدرسه رفتنم با ماشین میردنم(یا بابام یا داداشام) الان مامانم برمیگرده میگه تو بی عرضه ای اجتماعی نیستی لالی😔 ،من کلا کم حرفم و خجالتی  از ارتباط گرفتن با دیگران میترسم اینکه نکنه یه چیزی بگم ناراحت بشه یا اصلا حرفی برای گفتن ندارم یا اینکه فکر میکنم اصلا کسی دوست نداره با من حرف بزنه یا نکنه به زور باشه و منو تحمل کنن  بنظرتون حقمه که اینجوری درموردم حرف میزنه؟چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشگاه بری میزون‌میشی منم سخت ارتباط برقرار میکردم .

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

به ایشون بگو مادر من اگر از روش بزرگ کردن من ونتیجه تربیت خودتون  راضی نیستین بیا ین  به جای انتقاد مخرب  کمک کنین تا  تغییر کنم  هم من راحت تر زندگی کنم هم شما راضی تر باشی .

از گواهینامه گرفتن شروع کن عزیزم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

قطعا شما بی تجربه هستی و علتش هم همین توی خونه موندنتونه.بگید بالاخره باید از یه جایی شروع کنم و یاد بگیرم....میخوان همینطور ادامه بدن تا ناپخته ازدواج کنید؟؟اونوقت توی زندگیتون هم سرخورده میشید و همین حرفارو میشنوید

مقصرتونیسی پدرومادرتن چون اوناخواستن که توزیادتوی اجتماع نباشی

من نمیدونم چراپدرومادردرواقع مقصرن که بچه هاشون اراده نداشته باشن اما بعدبه بچشون سرکوفت میزنن درصورتیکه شکل تربیت بچه هاشون اینطوربوده😑

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀