چهارشنبه جلسه اول ایملپنت بود. دوتا از دندون هامو ایملپنت کرد . چندروز بود یکمی درد داشتم و صورتم ورم کرده . صورتم خوب شده امروز و دردم خیلی کمتر شده ولی لثه ام هنوز ورم داره. کسی میدونه چرا؟اگه تجربه ای دارید لطفا کمکم کنید
من کرج زندگی میکنم رفتم پیش دکتر مصطفی عارف. داخل سایت شون ویدئو های خوبی درباره مراقبت های بعد از ایمپلنت میذارن لینکش رو میذارم یه سر بزن شاید جواب سوالت رو گرفتی.
ایمپلنت دندان کار خیلی حساسی هست چون جایگزین دندون اصلی میشه دیگه. من خودم پیش دکتر لیلا صدقی انجام دادم خیلی راضی هستم علاوه بر اون محیط مطب بسیار تمیز بود چون من خودم روی این مورد خیلی حساس هستم.
اگر برای انجام ایمپلنت دندان های خودتون به دنبال دکتر با تجربه ای هستید. دکتر محمد نجفی یکی از بهترین ها در این حوزه هستند که با انجام تعداد زیادی ایمپلنت دندانی موفقیت زیادی در این زمینه کسب کردند.
ایمپلنت دندان یکی از عمل های حساسی است که باید در انجام آن دقت بالایی داشت. دکتر سعید میرزایی با انجام تعداد زیادی ایمپلنت روی دندان های افراد مختلف تونستن نتایج خیلی خوبی را برای بیماران به دست آورند و سلامتی دندان ها دوباره به بیماران باز گرداندند.
حتما به دندانپزشکت خبر بده ممکنه عفونت باشه با چندتا دارو کنترل میشه نترس خاله من 3 سال پیش ئیش دکتر صحرایی ایمپلنت کرده بود اونم تا کامل خوب شه طول کشید