2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

410 بازدید | 13 پست

چهارشنبه جلسه اول ایملپنت بود. دوتا از دندون هامو ایملپنت کرد . چندروز بود یکمی درد داشتم و صورتم ورم کرده . صورتم خوب شده امروز و دردم خیلی کمتر شده ولی لثه ام هنوز ورم داره. کسی میدونه چرا؟اگه تجربه ای دارید لطفا کمکم کنید

عزیزم منم ایمپلنت کردم ولی تجربه تو رو نداشتم

من کرج زندگی میکنم رفتم پیش دکتر مصطفی عارف. داخل سایت شون ویدئو های خوبی درباره مراقبت های بعد از ایمپلنت میذارن لینکش رو میذارم یه سر بزن شاید جواب سوالت رو گرفتی.

https://arefclinic.ir/category/blog/implant/

من توی تصادف دو تا دندون جلوم شکسته بود پیش دکتر یگانه موسوی زاده ایمپلنت دندان انجام دادم خیلی خوب شده و واقعا راضی هستم. آدرسشو میزارم : 

مشهد، نبش خیابان احمدآباد سیزدهم، ساختمان مرصعی، طبقه دوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای ایمپلنت دندان من ی دندانپزشک خیلی خوب و خبره میشناسم

دکتر ندا هادی، خدمات زیباییش واقعا عالیه

من 4تا ایمپلنت داشتم و رفتم پیش همین دکتر 

خیلی دلسوز و با تجربه اس

شماره مطب اش رو دارم 

021-22869840

اگر برای انجام ایمپلنت دندان های خودتون به دنبال دکتر با تجربه ای هستید. دکتر محمد نجفی یکی از بهترین ها در این حوزه هستند که با انجام تعداد زیادی ایمپلنت دندانی موفقیت زیادی در این زمینه کسب کردند.

ایمپلنت دندان یکی از عمل های حساسی است که باید در انجام آن دقت بالایی داشت. دکتر سعید میرزایی با انجام تعداد زیادی ایمپلنت روی دندان های افراد مختلف تونستن نتایج خیلی خوبی را برای بیماران به دست آورند و سلامتی دندان ها دوباره به بیماران باز گرداندند.

برای خواهرم دنبال دکتر خوب برای ایمپلنت میگشتیم که یکی از دوستام دکتر امیر ایزدی و معرفی کرد 

واقعا هم وقتی جراحی و پیشش انجام دادیم هم خواهرم خیلی راضی بود هم به نظر خودم برخورد و تجربه دکتر عالی بودش