2777
2789
عنوان

دوربین داهوا

317 بازدید | 7 پست

تکنولوژی های جدید در سال 2021 به دوربین داهوا راه یافته است که یکی از آن ها برطرف شدن هشدار های کاذب در دوربین مدار بسته است.

دوربین های مدار بسته سنتی، حتی صداهای زائدی مانند صدای عبور حشرات را در خود ضبط کرده و به عنوان صدای غیرمجاز به کاربران گزارش می دهد.

اما دوربین های مدار بسته ای که دارای فناوری tioc در خود هستند، قدرت تشخیص صداهای کاذب را در خود داشته و می تواند تنها صداهای مشکوک را به کاربران گزارش دهد.

تکنولوژی داهوا به تازگی این فناوری را به دنیا عرضه کرده که منجر به شگفتی در کاربران زیادی شده است.

من امسال داهوا نصب کردم روی هر دو در منزل .

نصاب سیستم صدا رو فعال نکرد گفت نمیشه باید بنر بزنید روی در که صدا ضبط میشه چرا ؟؟؟ چ راهی هست ؟؟؟

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من امسال داهوا نصب کردم روی هر دو در منزل . نصاب سیستم صدا رو فعال نکرد گفت نمیشه باید بنر بزنید رو ...

دوربین های مدار بسته صدادار نیاز به مجوز دارند و افراد در اماکن عمومی باید از اون مطلع باشند!

من 2 ساله تو شرکت از داهوا استفاده میکنم تا الان که خوب بوده راضی بودم فقط باید از نمایندگی ها بخرید من از شرکته فکر کنم اسمش تارتن دژ آریانا بود خریم هم داهوا داشت اونموقع هم هایک ویژن ولی خب هایک ویژن یکم گرونتر بود من نمی‌خواستم اونقدر هزینه کنم ازین سایته خریدم
 dahua-best .com