2777
2789

وقتی مشکلی نداری چرا انجام بدی

من دکتر بهم گفت انجام دادم

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت تو سونوگرافی ناهنجاری های قلبی دقیق مشخص نمیشن و من به همه میگم برن اکوی قلب 

خب اگه اینجوریه برو...اکو مث سونو هست حتما قبلش چیز شیرین بخور و یکم راه برو بچه باید تکون بخوره ک بتونه دقیقا همه جای قلبشو ببینن

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اره انجام دادم خداروشکر سالم بودن و خیالم راحت شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام عزیزم شما اکوی قلب جنین و انجام دادین؟ 

من دیابت بارداری دارم. بخاطر همین امروز دکترم گفت باید اکوی قلب انجام بدم. فردا سونوی آنومالی دارم. خیلی نگران شدم. شما انجام دادین چی گفت دکترتون؟؟

سلام عزیزم شما اکوی قلب جنین و انجام دادین؟  من دیابت بارداری دارم. بخاطر همین امروز دکترم گفت ...

نه هنوز امروز اومدم دکترم ازش بپرسم لازمه انجام بدم یا نه