2777
2789
اخه قبل بارداریم ازم گرفته بود یه سری آزمایش،۵۰۰ تومن شد چه خبر اخه

نمیدونم والا

منم قبل بارداری دادم

ولی من یکسال قبلش بود

برو بیمارستان،دکتره بیمارستان برات بنویسه اشون

من اون پارسالی رو بیمارستان انجام دادم هزینه خیلی کمی داشت

امسال حماقت کردم رفتم بیرون انجام دادم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
اره چاره چیه منم داده بودم ۳۵۰ شاخ در اوردم الن باز ازمایش کم خونی اینا نوشته تا الن نرفتم بدم هزینش ...

هزینه هاش خیلی زیاد،هی آزمایش هی سونو،گفت ۵۰۰ گفتم چه خبر گفت با دفترچه این شده

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار دادم،باز امروز زنگ زد آزمایشگاه گفت یه بار دیگه باید ادرار بدی اون آلوده بود😏😏😏

چطور الود بوده؟

ببخشید یعنی خودت عفونت و اینا داشتی

اون واردش شده!؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
هزینه هاش خیلی زیاد،هی آزمایش هی سونو،گفت ۵۰۰ گفتم چه خبر گفت با دفترچه این شده

دیگه عزیزم بچه دار شدن خرج داره دیگه

۱۲ هفته ام باید سونو و ازمایش انجام بدی که حدود یه تومن میشه

نمیدونم والا منم قبل بارداری دادم ولی من یکسال قبلش بود برو بیمارستان،دکتره بیمارستان برات بنو ...

رفتم بیمارستان اقبال،وقتی حساب کردم پولشو تازه فهمیدم خصوصی،من فک کردم مثل بیمارستانای دولتی حساب میکنه

خسته ترینم
دیگه عزیزم بچه دار شدن خرج داره دیگه ۱۲ هفته ام باید سونو و ازمایش انجام بدی که حدود یه تومن میشه

سونو چیه باز؟دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم پول بده

خسته ترینم
رفتم بیمارستان اقبال،وقتی حساب کردم پولشو تازه فهمیدم خصوصی،من فک کردم مثل بیمارستانای دولتی حساب می ...

برو بیمارستانی که تحت نظره تامین اجتماعیه

قبلشم سوال بپرس

ولی معمولا خیلی سخت نوبت میدن اونا

چون همه نوبتا رو اشناهای کارکنان میگیرن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سونو چیه باز؟دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم پول بده

واجبه

ان تی

یکی ۱۲ هفتع داری با ازمایش

یکی ۱۷_۱۸ هفته

من برای دومی رو خوده دکتر گفت که دیگع ازمایش نیاز نیست

ولی خالم سونو ها رو رفته،ازمایش ها رو نرفته،دکتر بهش گفته باید خودت امضا کنی که اگه بچه ات خدایی نکرده مشکل داشت،مسئولیتش پای خودته.

برو بیمارستانی که تحت نظره تامین اجتماعیه قبلشم سوال بپرس ولی معمولا خیلی سخت نوبت میدن اونا چ ...

آره به ما نمیرسه،غربالگری میگن خیلی گرون،انجام دادی؟

خسته ترینم
آره به ما نمیرسه،غربالگری میگن خیلی گرون،انجام دادی؟

اره من ۱۲ هفته رو انجام دادم

دقیق یادم نیست حدوده هفتصد و خرده ایی شدن

یه سیصدتومن هم قرص و اینا برام نوشته بود

کلا باید یه تومن براش در نظر بگیری