2789
عنوان

واکسن

112 بازدید | 13 پست

بچه ها جای من بودید چ کار میکردید...

۴۴ روز از کرونام میگذره .علائمی کم و بیش دارم.

تست pcrام منفی شده ولی تست انتی بادیم مثبته..ولی ۴۰۳۰ زنگ زدم گفت بیا واکسن بزن مشکلی نیست تست انتی بادی نگاه نکن..

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

خب تست انتی بادیت باید مثبت باشه چون تازه کرونا گرفتی 

برو بزن تست پی سی ار مهمه که منفیه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میرفتم واکسن میزدم

میگم ۴۰۳۰ گفت مهم نیست حتی pcr هم نمیدادی بیا اشکال نداره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
حالا يه دو هفته هم صبر كن مگه چي ميشه؟

۰طوری نمیشه..صبر میکنم...

پسر همسایه ما کرونا داشت نمیدونست رفت واکسن زد بنده خدا مرده 😭😭😭 یه جوون ۳۰ ساله الکی پرپر شده

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
پسر همسایه ما کرونا داشت نمیدونست رفت واکسن زد بنده خدا مرده 😭😭😭 یه جوون ۳۰ ساله الکی پرپر شده

ای وای نه من صبر میکنم ... ...😭😭

برو دیگه

تازه چیز جالبی ۴۰۳۰ بهم گفت واکسن بزنی علائمی که داری از بین میره🙄🤔

خب تست انتی بادیت باید مثبت باشه چون تازه کرونا گرفتی  برو بزن تست پی سی ار مهمه که منفیه

نه میدونی igmمثبته که مربوط به کروناست

تازه چیز جالبی ۴۰۳۰ بهم گفت واکسن بزنی علائمی که داری از بین میره🙄🤔

🤔🤔🤔 اینجوری باشه که خیلی خوبه

بعدشم چون تازه کرونا گرفتی الان واکسن بزنی ایمنی بدنت از کسی که کرونا نگرفته بیشتر هم میشه. 

حتما برو بزن

🤔🤔🤔 اینجوری باشه که خیلی خوبه بعدشم چون تازه کرونا گرفتی الان واکسن بزنی ایمنی بدنت از کسی که کر ...

اره میگم تازه شنیدم...باشه ممنونم گلم