2777
2789
عنوان

بیایید +عکس

294 بازدید | 16 پست

سلام کیا از این باکس ادویه و حبوبات گرفته از کجا گرفتین؟باسلام داره بنظرتون برنامه معتبریه بخرم ازشون؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

من از باکس ها ندارم.

ولی باسلام هم معتبره

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

چه جالبه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خریدم خیلی خوشگله 

فقط واسه ادویه خوبه 

وگرنه واسه حبوبات نمیشه کوچیکه 

تو عکس بزرگ افتاده بگو سایزشو واست بفرستن

بدونی چه اندازست

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
جدی؟ مرجوع هم داره مثلا دیجی کالا؟

مرجوعشو نمیدونم.

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

وایسا عکس مال خودمو بفرستم 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
من خریدم خیلی خوشگله  فقط واسه ادویه خوبه  وگرنه واسه حبوبات نمیشه کوچیکه  تو عکس ...

مبارکه عزیزم 

کشوهاش روانه؟راحت میره میاد؟میشه عکس بفرستی گلم مرسیییی

مبارکه عزیزم  کشوهاش روانه؟راحت میره میاد؟میشه عکس بفرستی گلم مرسیییی

آره عزیزم 

مال من خوبه دیگه راحت همه ادویه ها یه جا هستن مال من ۱۶ کشو  هست ۱۱۰

مرسییی  از کجا گرفتی؟چند گرفتی؟

فدات عزیزم 

از پلاستیکی محلمون 

۱۱۰  

آره عزیزم  مال من خوبه دیگه راحت همه ادویه ها یه جا هستن مال من ۱۶ کشو  هست ۱۱۰

خیلی خوب گرفتی 

از کجا خریدی گلم؟