سلام خانوما من دو ماه و نیم پیش سقط داشتم ...خیلی استرس و ناراحتی هم داشتم همون زمان ...هم بخاطر سقط هم یه مشکلات دیگه ...چند روز بعدش هم معده درد اینا گرفتم هم کم کم استخون و عضلات پام و دستام درد گرفت...دردش تو بدنم میچرخه انگار یبار تو کتفم یبار انگشتای دستام...یبار تو زانوهام...یا عضلات بالای زانوهایم...کف پاهام ...مخصوصا پای راستم کفش به سمت انگشتام و....الان دیشب تو نت سرچ میکردم دیدم علائمم شبیه رماتیسمه اعصابم بهم ریخته .....اگه کسی تجربه داره کمکم کنه ...بنظرتون میتونه رماتیسم باشه ؟ آزمایش خون اینا هم یه ماه پیش دادم مشکل خاصی نبود یکم کمخونی فقط بود که مینور هم هستم ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم آزمایش دادم همه چی سالمه شما چیکار کردی من خیلی بدن درد دارم باید چیکار کنم ؟؟
سلام گلم خداروشکر که آزمایشات سالمه.....عصبانی نمیشی یا استرس زیاد داشته باشی؟؟ ببین من چند وقت که گذشت خیلی خوب شدم خداروشکر ولی بازم رفتم طب سنتی گفتن طبع بدنت خیلی سرده و خونت هم غلیظه و ...یه سری دارو دادن و گفتن سردیجات نخورم و....دیگه مدتیه دارم از داروهای اونا استفاده میکنم ....بنظرم اگه شما هم اعتقاد دارید به طب سنتی برین پیششون تا طبعتون رو شناسایی کنن و ریشه ای درمان بشین انشالله
سلام گلم خداروشکر که آزمایشات سالمه.....عصبانی نمیشی یا استرس زیاد داشته باشی؟؟ ببین من چند وقت که گ ...
من همش میترسم ام اس داشته باشم آخه نمیدونم چرا استخونای شکمم و حتی گردنمم تیر میکشه حتما میرم طب سنتی شاید منم مزاحم سرد باشه شما هم مثل من گردنتون و بنداتون درد میکرد؟