2777
2789
عنوان

کنکور دارم ۱۴۰۱

90 بازدید | 9 پست

سلام به همگی من سال 1401کنکنور می خوام بدم 

یک سال هستش که پشت کنکورم ولی خب اصلا این یک سال نخوندم و پایه ام به صفر رسیده تازه شروع کردم از مهر به خوندن و آزمون ثبت نام کردم و پیش مشاوره رفتم خیلی استرس دارم که میتونم یا نه موقع خواندن حواسم پرت میشه و صبح ها یکم سخته بیدار میشم و خوابم میگیره میشه شما راهنماییم کنید چیکار کنم و کیا کنکور دارن و چیکار میکنین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب به موقع میخوابی؟ مثلا اگه شب قبلش تا ۳ خوابیده باشی و ۵ صبح خوابت بیاد و بگی نمیتونم.خب این طبیعیه چون کم خوابیدی.یه موقع که مثلا ساعت۹،۱۰ شب خوابیدی و ۵ پاشدی بگو بازم سر درس خوابت میگیره یا نه. چند روز همین الگو رو ادامه بده ببین چطوره.

البته علاوه بر خواب کافی،صبحانه کامل و مناسب هم باید خورده باشی (صبحانه کم باشه انرژی کافی نداری زود خسته میشی) یا مثلا پاشو آب بزن به سر و صورتت. توی جای گرم و نرم نباش که خوابت بگیره.(مثلا روی تخت درس نخون،بهت تلقین خواب میشه.)هوای اتاق گرم نباشه که پلکات روی هم بره.(البته یخبندان هم نکن) میتونی صبح با چایی یا قهوه شروع کنی.نور اتاقت مناسب باشه،نه کم که خوابت بگیره و چشمات ضعیف بشه،نه خیلی زیاد که چشماتو اذیت کنه و توی یادگیریت مشکل ایجاد کنه.ناهارِ خیلی سنگین خواب آوره،ولی کم هم نباید بخوری که انرژی داشته باشی و زود خسته نشی.(کلا با توجه به بدنت یه حد وسط برای غذا تعیین کن.)داروهای خواب آور هم روی خواب آلودگی تاثیر داره.

با این شرایط اگه یکم خوابت میاد و زیاد توی درس خوندن اذیتت نمی‌کنه مشکلی نداره.عادت میکنی.

تایم های درس و استراحت رو باید رعایت کنی. سعی کن روزی نیم ساعت هم شده ورزش و جنب و جوش داشته باشی.هم برای روحیت خوبه،هم یه تحرک میشه برات و برای اندام های بدنت خوبه.(اون موقع لااقل توی مدرسه تحرک میشد تحرک داشت) معمولا میگن آهنگ بذارید برقصید.

آزمایش خون بده و ویتامین های بدنت رو چک کن.کمبودشون ممکنه ایجاد خواب آلودگی کنه و زود انرژیت رو از دست بدی.

موفق باشی.🌹

شب به موقع میخوابی؟ مثلا اگه شب قبلش تا ۳ خوابیده باشی و ۵ صبح خوابت بیاد و بگی نمیتونم.خب این طبیعی ...

میدونی من قبلاً خیلی اذیت بودم الان مثلا من تا ساعت ۱۲شب برنامه درس خواندن دارم مشاور داده دوازده می‌خوابم ۷تا۷نبم بیدار میشم و صبحانه می خورم وقهوهسه روز در هفته هم یک ساعت باشگاه میرم واقعا انرژی بدنم بالا می‌بره کم کم دارم عادت میکنم و میوفتم رو روال فقط مشکل من اینه که خیلی موقع درس خواندن فکرم مشغول میشه و حواسم پرت میشه و اینکه تمرکز کافی ندارم 

میدونی من قبلاً خیلی اذیت بودم الان مثلا من تا ساعت ۱۲شب برنامه درس خواندن دارم مشاور داده دوازده می ...

میتونی یه تایم جدایی رو بذاری برای فکر کردن که موقع درس بیشتر روی درس زوم کنی. 

مثلا اگه تو خونه هم خانواده راجع به چیزای مختلف صحبت میکنن، بهشون توجه نکن و ازشون بخواه کمی آرومتر صحبت کنن.