2777
2789
عنوان

بچها یه سوال خواهشا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه آخه بعضیا چطور فکر میکنن عزیزم تو بهترین کارو کردی که حقیقتو گفتی بنظرم اونا هم پسره هم ...

متوجه هستم چی میگی عزیزم

ولی این چیزا حرفای عقله دلم راضی نمیشه 

نمیدونم چیکار کنم اون درست بشه این همه عوض شدن تو یکسال اصلا طبیعی نیست خیلی دوسش دارم میدونم که اونم دوسم داره 

با یکی بودم خیلی همدیگرو دوست داشت یه چیز غیر قابل تصور  قبل اینکه بیاد خاستگاری من فقط به خود ...

لطفا ی مدت ب هیچ وجه باهاش ارتباط نداشته باش خودتو مجبور کن تا نتیجشو بگیری

اره ارتباط داشتیم ولی ب طرز وحشتناکی عوض شده بود جوری ک خودشم کلافه بود امشب دعوای شدیدی کردیم و کات ...

اگه واقعا دوستت داشته باشه برمیگرده دعوا همیشه هست ولی اگه برگشتو آشتی کردین به هیچ عنوان بخاطر این موضوع خودتو از اون پایین تر ندون 

الان دیگه دوره این حرفا گذشته..اول اینکه خود برادرم باید نظر بده و واسش مهم باشه اووونم خووووبی دختر نه پرورشگاهی بودنش..هر کی هم ک غیر این باشه کوته فکرِ..بعدم اسی مگه پسره صغیره ی حرفی زده بهش تندی رفت گذاشت کف دست خانوادش؟چه ادم بی شخصیت و بی عقلیِ..این هنوز ب بلوغ فکری نرسیده واسه خودش تصمیم بگیره تنهایی دل ب چیش میخوای خوش کنی؟باید بهت میگفت برای من مهم نیست پدر مادر بیولوژیکت کی هستن تو حتی خانواده دومم نداشتی انتخاب من بودی و ب کسی مربوط نیست..غیر این گفته و کرده و ب همه گفته لیاقتش ی تیپاعه..بندازش دور خودتو بدبخت نکن

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .