داداشم میگه دیشب تو خونه تنها بودم همه خواب بودن داشته بازی میکرده...بعد شنیده از تو حیاط صدای راه رفتن میاد!!در حالی که هیچ کسی تو حیاط نبوده تقریبا ۲۰ دقیقه بعدش دوچرخهاش میاوفته حالا شاید دوچرخهاش رو خوب نذاشته که افتاده!ولی صدا پا چی؟! 😬😬🥵😨دزد هم نبوده چون چیزی ازمون به سرقت نرفته!و اینکه محله ما اصن دزد نداره!🥴
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
منم دیشب با صدای در بیدار شدم حس کردم یکی داره درو باز میکنه
😬
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا بیامرزتشون روحشون شاد باشه آخییی خدا بهتون صبر بده دقیقا مثل من که یه مدت بود باهاش حرف نمیزدم ...
ای بابا :(
ممنون سلامت باشید منم آخرین بار که عموم رو دیدم یک سال قبل از فوت کردنش بود
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه