2777
2789

من واسه پس فردا نوبت دارم

کندلاهم تو شهرمون فقط یکی داریم که اونم تا چندماه دیگه نوبتاش پره

کی رفته و جواب نگرفته یا گرفته؟؟؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

من رفتم.مقطعیه.شبه لیزره.اصلا لیزر نیست

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای بیکینی رفتم عالی بود

الآن یه لیزرکاربهم گفت دستگاه خوبی نیست

چند جلسه رفتی؟

از جلسه اول جواب گرفتی؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
من ۱۱ جلسه رفتم الان صاف صاف اصلا مو در نمیاد

از جلسه چندم جواب گرفتی گلم

منم تازه تو شهرمون کلینیک دستگاه پلاتینیم پلاس اورده

تا آخر این ماه آف زدن کل بدن ۳۲۹ میخوام برم 

اسی از تو چقد میخوان بگیرن 

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
منم تازه تو شهرمون کلینیک دستگاه پلاتینیم پلاس اورده تا آخر این ماه آف زدن کل بدن ۳۲۹ میخوام برم&nb ...

گرونه‌ .بیش از جلسه ای ۲۰۰نمی ارزه.‌چون در میاد.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
گرونه‌ .بیش از جلسه ای ۲۰۰نمی ارزه.‌چون در میاد.

ینی دستگاش بدع؟😨

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
ینی دستگاش بدع؟😨

بله.‌اصلا لیزر نیست

جلسه ای ۲۰۰هست