2777
2789
عنوان

پسری که

390 بازدید | 34 پست

میگه از حرف زدن باهات خوشم میاد بعد هی دلش میخواد باهام بحرفه درمورد همه چیا سیاسی علمی وووبنظرتون منظورش چیه ؟محض بیکاریه ؟باهاش نحرفم ؟خودم روش کراش دارم البته 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐کراش داری بعد اومدی سوال میکنی؟ 

خب چه ربطی داره میترسم بازیچه دستش باشم 🤦

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
نمی‌دونم ،مستقیم بپرس هدفش از حرف زدن چیه ،نزار باهات بازی کنه

اره منم نگران همینم براهمین پرسیدم چیکار کنم 

معلوم نیس عزیزم شاید از سر بیکاریه شایدم خوشش میاد ازت

خب چجوری مطمئن بشم بپرسم ازش؟اخه بچه م نیست که شرایط ازدواج نداشته باشه ۲۹ سالشه 

خوب آخر این روابط = بیشترین ضرر دخترا حداقلش چطور فراموشش کنم.... هر کی شما رو دوست داره بیاد خ ...

چطوری بهش بگم ؟

بعد دو روز چت خسته میشه

چت نیست بیرون رفتم چندبار باهاش قبلا خواستگارم بود ردش کردم البته اون موقع اشناییتی نداشتیم سنتی بود خانوادش پسند کرده بودن 

خیلی راحت بهش بگو :هدفت از این رابطه و حرف زدن چیه؟:دقیقا همین جمله رو بگو خواهش میکنم نزار کسی با ز ...

باشه مرسی فردا بهش میگم