2777
2789

خواهش میکنم چند دقیقه وقت بذارید بخونید لطفاااا

من از بچگیم تو خونمون رابطه اونجوری بین مامان و بابام ندیدم همیشه هم تو مغزم کردن که نگاه ابزاری به دختر فلانه و بهمانه

حالا بعد از ۲۵سال و رد کردن انواع و اقسام پسرایی که بهم پیشنهاد آشنایی میدادن حالا بعضیا به جهت دوستی بعضیا ازدواج

به این نتیجه رسیدم که مهمترین و مهمترین علت ازدواج آقایون رابطه است برای همین اقایونی که رابطه داشته اند خیلی سخت ازدواج میکنند اما اونایی که نداشتند راحتتر تن به ازدواج میدهند

و فهمیدم که همشونم بلا استثنا برای ازدواج ، براشون مهمه که اندام و قیافه خانوم چه شکلیه

ولی با این وجود که علم به این قضیه پیدا کردم بازم وقتی کسی حالا حتی طرف خواستگاره ها، بهم میگه ممکنه یه لباس جذب بپوشی؟ 

ومن تو این لحظه میفهمم چرا چنین درخواستی کرده، حس بدی بهش پیدا میکنم چون حس میکنم نگاه ابزاری بهم داره و یه حال بدی میشم

درحالی که مامانم میگه قدیما هم دختر که خواستگار براش میومد لباس جذب و اینا میپوشید 

البته به جز خانومایی که چادری بودن که حتی اوناروهم مادر دوماد تو اتاق بهش میگفته چادرشو برداره اندامشو ببینه

ز طرفی هم اینقدر هرکیو میبینم عمل کرده و ماشالا بالا و پایین رو ساخته با اینکه اندام خودم تو استاندارد جهانیه طبق سایز بندی جدولش که تو اینترنتم هست 

همه نقاط بدنم استاندارده ولی خب چون این استاندارد با توقع آقایون متفاوته اصلا اعتماد به نفس ندارم و همش به یه بهونه ای خواستگارم رو رد میکنم ولی در اصل دلیلش اینه که میگم نکنه بعد ازدواج من اونی نباشم که فکر می‌کرده

درمورد چهرمم با اینکه هرکس منو انتخاب می‌کنه خودش میگه چهرتو دوست دارم ولی چون عمل نکردم احساس میکنم من لبام باید برجسته تر میبود یا بینیم کوچیکتر می‌بود تا پوستم اگه سفیدتر بود بهتر بود یا دندونام اگه لمینت بود 

و همش فکر میکنم نکنه اگه منو بی آرایش ببینه دیگه به نظرش خوشگل نباشم؟

اینم بگم کلا آرایشم هم در حد خط چشم و رژ و ریمله دیگه هیچی نمی‌زنم

توروخدا اگه کسی راه حلی برام داره کمکم کنه

اصلإ عادی نیست که خواستگار بگه لباس جذب بپوش. البته من محرم نامحرم برام مهمه. همسر بنده خدای من تا قبل عقد حتی منو بی حجاب ندیده بود. بعدم روی اعتماد به نفست کار کن. چهره خوب به عمل نیاز نداره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وا این چ حرفیه.پس اگر خانوادت میگن این میشه ابزار بودن پس تو از کجا اومدی لک لکا اوردنت.بیخیاله خرافات رابطه تو زندگی زناشویی یکی از مهم ترین هاست و تو هرسنی اتفاق میوفته

ولی ب هرحال بااینکه رابطه مهم ترینشه اما اگر کسی واقعا بخادت هیکلت براش مهم نیست.رابطه مهم هست اما جزئی از زندگیه ن تمامه زندگی.تو زندگی اعتمادو دوس داشتن خیلی مهمه.کسی رو ک هیکلت براش مهمه ن چیز دیگ قبول نکن.انسان هرلحظه ممکنه هیکلش بهم بخوره مثلا خودمو بگم.اگر من باردار بشم بعد زایمان هیکلم بهم بخوره شوهرم دیگ نباید دوسم داشته باشه؟؟؟؟؟خیلی مهمه ک طرفت خودتو بخاد بودنتو بخاد

تصوراتت ازمردا کاملا درست بود افرین شااااید شاااید از۱۰۰درصد ۱۰درصدشون واسشون اخلاق اینامهم باشه بق ...

ی‌دونی به نفر بود چند سال تو خطم بود هم خودش هم دوستاش همش از چهرم و اینا تعریف میکردن من هیچکدومشون رو قبول نمی‌کردم بعد از چند سال اینو قبولش کردم و اونم از هولش همون اول اومد خواستگاری ولی تو دوران آشنایی اینقدر لهم کرد و از همه چیم لبام بینیم  رنگ پوستم همه چیم ایراد گرفت که اینطوری شدم 

خدا لعنتش کنه عقده های چندسالشو خالی کرد و رفت بعدم دوباره برگشت دیگه هیچوقت هیچوقت قبولش نکردم ازش متنفرم حالم ازش بهم میخوره 

وا این چ حرفیه.پس اگر خانوادت میگن این میشه ابزار بودن پس تو از کجا اومدی لک لکا اوردنت.بیخیاله خراف ...

کاش می‌تونستم تو مغز لعنتیم اینو فرو کنم کاش می‌تونستم بفهمم و درکش کنم

ی‌دونی به نفر بود چند سال تو خطم بود هم خودش هم دوستاش همش از چهرم و اینا تعریف میکردن من هیچکدومشون ...

ازلجش بوده چون قبولش نکردی اول غرورش لطمه خورده خاسته غرور توام له کنه😑 خوب کاری کردی اگ زشت بودی باز نمیومد

دیگ قبولش نکن کس دیک اومد تحقیق کردی خب بود قبول کن ان شاءالله خوشبخت بشی🤗

ی‌دونی به نفر بود چند سال تو خطم بود هم خودش هم دوستاش همش از چهرم و اینا تعریف میکردن من هیچکدومشون ...

ایششش ولش کن اونو پس.پسر اگر دوست داشته باشه حتی اگر ایرادی هم داشته باشی ب روت نمیاره تورو بهترینو خوشگل ترین دختر میدونه

رابطه مهمترینشه؟؟ رابطه مهمه ولی مهمترین نه!!

تو زندگی زناشویی مهمه.جزئی از زندگیه وقتی بخای ب شوهرت اهمیت ندی و هرسری از زیر بارش در بری ممکنه خیانت ببینی من دوبار تو زندگیم شکست خوردم و الان سومین ازدواجمه خداروشکر زندگیم خوبه الان اما خیلی تجربه کسب کردم.زنا مثل مردا ب رابطه اهمیت نمیدن اما برای مردا خیلی اهمیت داره.بخایم نخایم ۹۹ درصد مردها ب رابطه خیلیییی خیلی اهمیت میدن

اصلإ عادی نیست که خواستگار بگه لباس جذب بپوش. البته من محرم نامحرم برام مهمه. همسر بنده خدای من تا ق ...

اخه ببین مثلا اگه جدول استاندارد جهانی رو ببینی مثلا سایر ۳۸ اگه تو استاندارد جهانی باشه و رو فرم باشه هیچوقت نمیتونه بالاتنه ۸۵ داشته باشه بالاتنش بین ۷۵تا۸۰ می‌تونه باشه ، ولی میبینی همین چرتو پرتایی که تو شبکه ها ی مجازی پر شده باعث شده حتی اگه نرمال هم باشیم فکر کنیم خوب نیستیم

یا مثلا من خودم تا حالا کسیو ندیدم طبیعی لباش مثل پروتز کرده ها باشه اما اینقدر تو شبکه های مجازی همه پروتز کردن آدم خوشگلم باشه بازم حس می‌کنه کافی نیست😔