2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

114 بازدید | 18 پست

سلام ..میخام دردل کنم باهاتون اگه میشه راهنمایی کنید .من وقتی بچه بودم ب اصرار بابام نامزد پسر عمم شدم .خیلی خوب بودن از هر لحاظ ولی این وسط چن تا از اقوام از اعتماد من سو استفاده کردن و اقد مرم کردن ک لج کردم گفتم نمیخام ..خیلی در حقشون بدی کردم اون موقع اقد بچه بودم واقد لجباز ک خوبیاشونو نمیدیدم و...بعد چن سال نامزدیمون بهم خورد و از روی تنهایی و لج دراری وارد رابطه با پسر خالم شدم ..پسر خاله ایی ک همه جور لهم کرد خوردم کردم تو رابطه بعضی وقتا میگفت نمیخامت .بعضی وقتا بهونه میورد.و میگف مشکل از اخلاق توعه .....مابعد یسال رابطه باهم عقد کردیم خانوادش همجوره خوردم کردن ک اره چن سال نامزد بودی و فلانو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی خواهرش ..باورتون نمیشه بعد عقدم حتی خواهراش زنگ نزدن ک تبریک بگن ( چون دوتاشون نیومده بودن)۶ ماه بعد عقدم بهم تبریک گفتن ک اونم چون خودم ب شوهرم گفتم و گله کردم اونم ب خواهراش گفت و زنگ زدن بهم .....من الان عاقل شدم فهمیدم چ اشتباهی کردم فهمیدم پسر عمم چ فرشته ایی بوده چقد من بچه بود و ....چن بار با پسر عمم چت کردم و دردل کردم ...من تو عقد رابطه داشتم و بکارتم از نوع حلقوی ارتجاعی بود ...چنروز میش دعوامون شد کلی خوردم کرد ک تو معلوم نیس دختری چی هستی

چن روز پیش رفتم پیش بهترین دکتر شهرمون و معاینه شدم و گفت بکارتم سالمه و فقط یخورده اییی دچار سایدگی شده ...الانم با شوهرم مشکل دارم همش فکرخودکشی ب سرم میزنه .چون واقعا نمیکشم 

امشب زده بسرم ب پسر عمم پی بدم...هر وقت حالم بده دوس دارم باهاش حرف برنم دم غروبا دلم میگیره ...ناخو ...

نده عزیزم .میدونم چقدر سخته جلو خودتو بگیری .ولی  نمیتونی برگردی به گذشته....یه جوری فکرتو ازش منحرف کن 

خب راه حلی داری؟ میتونی جدا شی؟ خونوادت از اذیتاشون خبر دارن؟پشتت هستن؟ پسر عمت مجرده؟

پسر عمم مجرده ولی فک نکنم بعد این اتفاقات سمتم بیاد ....نمیتونمم جدا بشم چون انتخاب خودم بوده از یطرف حرف مردم ...