2777
2789
عنوان

خانوما برای تب بزرگسال چی خوبه که قطعی جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 17919 بازدید | 46 پست
نمیدونم دارو های تجویزی کرونا هی تغییر میکنن به شوهر من کلی دارو و برای هر روز هم سرم داد ۱۰تا سرم ک ...

ینی چی پیش رونده؟؟ ینی با وجودی که داروی کرونا مصرف میکردن ریشون داشت درگیر میشد هی؟؟🥺

شوهرتون چند روز تب داشتن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا دکتر همون اول رمدسیور ندادن؟؟ گفتن بالای ۳۰ درصد رو میدیم زیر ۳۰ با فاوی‌درست میشه 

اسکن ریه روز هفتم رفتن مشخص شد که درگیری داره و شروع کردن البته کلی تست و آزمایش گرفتن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همسر من با قرص ناپروکسن تب و درد ش خیلی کم میشد

همسر من هم می‌خورد اما دیگه شش روز تب داشت روز هفتم درگیری ریه با اسکن مشخص شد و الان هر روز میره بیمارستان سرم و آمپول رمدسیویر میزنه 😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدادشفاش بده ایشالا

ممنونم انشالله هرکسی بیماره سلامتیشو زودتر به دست بیاره

ینی چی پیش رونده؟؟ ینی با وجودی که داروی کرونا مصرف میکردن ریشون داشت درگیر میشد هی؟؟🥺 شوهرتون چند ...

آره اول دکتر عفونی بیمارستان از این دارو دورنافی ها و... داد ولی باز ریه درگیریش بیش تر شد رفتیم مطب شخصی یه دکتر عفونی دیگه اون دارو داد و کلی انرژی گفت با دارو های من پیش رویش قطع میشه که بعد ۴ تا سرم اون یواش یواش حالش بهتر شد کمتر تب کرد ولی ۱۰ روز اول مریضیش تب داشت که بعدش تموم شد

آره اول دکتر عفونی بیمارستان از این دارو دورنافی ها و... داد ولی باز ریه درگیریش بیش تر شد رفتیم مطب ...

همسر منم از اون رسیژن دورنافی یکی درمیون سه تا زد امشبم زد 

قرصم که میخوره 

امیدوارم از فردا بهتر بشه 

ولی فردا میبرم دکتر تا اگر نیازه زودتر عوض کنن داروهاشو.

درگیری اولیشون ۲۰ بود شوهرتون؟؟ بعد چن روز که اسکن دادن دوباره چقد شده بود؟

همسر منم از اون رسیژن دورنافی یکی درمیون سه تا زد امشبم زد  قرصم که میخوره  امیدوارم از ...

اولش ۲۰ بود ۵ روز بعد بیشتر شده بود دیگه درصد نداد گفت داره ریه رو پر میکنه

فردا ببر دوباره سی تی کنه انشالله که اوج مریضی رو پشت سر گذاشته ازین به بعد رو به بهبودی بره

اولش ۲۰ بود ۵ روز بعد بیشتر شده بود دیگه درصد نداد گفت داره ریه رو پر میکنه فردا ببر دوباره سی تی ک ...

انشاءالله به دعای شما 🤲🏻 امیدوارم که همه عزیزانمون و‌همه دنیا در سلامت کامل باشن ممنونم از شما 

سلام ببخشید داروهایی که تب بیمارتون رو قطع کرد چیا بودن؟

عزیزم  به خدا دقیق یادم نمیاد اما تب بر استامینیفون دارو معده بیشتر بود مثل پنتوپنازول شوهر من آزمایش دی دایمر هم داد که رنج نرمال  ۵۰۰ بود اما واسه شوهر من ۲۵۰۰ بود دکتر گفت به خاطر غلظت خون هست که انقد مریضیش طولانی شده که دارو رقیق کننده داد خیلی اون حالش رو خوب کرد حتما بگو شوهرت هم این آزمایش رو بده کرونا خودش غلظت خون رو زیاد میکنه